Evo i slikice! Kutija je malo bila izudarana od transporta ali je sve unutra došlo u savršenom stanju! Ne znam koje sve daske dolaze ali meni je ova boja zbilja lijepa i dosta jedistvena tako da sam jako zadovoljans obzirom da sam našao CE sa 800 na nekih 600kn! A sada se treba baciti i na igranje 😁

Ova drvena strana taman za narezat malo pod 45° i poslužit gostima. 🙂

maverick Isusa ti kako ovo izgleda bolesno dobro. Nisam lud za fizikalijama, ali ovo je stvarno predivno.

Fico nisam ni ja lud niti sam ikada skupljao igre, ali ovo i SotC & ICO sam morao ugrabiti. Tim vise sto neke od tih igara ne mozes nigdje osim na starijim ps konzolama odigrati, a mislim da ce tako i ostati, pogotovo u slucaju mgs4, ICO i og SotC.

Nije tako cool kao od mavericka, ali stigla daska 😄

someone Pas ukljucen u cijenu CE edicije ili je ekstra nadoplata?

To je poštar. Ne diskriminiraj.

prayer

Ma bitno je da smo dobili 😃

Hvala Sancti BiH btw sto mi je izisla u susret, moj drug i ja narucili i mislim da su samo dva dobili jer cim smo mi platili, nestalo sa stranice hahah 🤣

chono7 Jebemti život, nemoš pobjeć od valamara ni na forumu, a radim tek od 1.... 😥

Icek Samo pazi da se ne navučeš na shopping od tamo kao jedan neimenovani član koji me je prokleo zbog toga