prayer Evo i slikice! Kutija je malo bila izudarana od transporta ali je sve unutra došlo u savršenom stanju! Ne znam koje sve daske dolaze ali meni je ova boja zbilja lijepa i dosta jedistvena tako da sam jako zadovoljans obzirom da sam našao CE sa 800 na nekih 600kn! A sada se treba baciti i na igranje 😁
Fico maverick Isusa ti kako ovo izgleda bolesno dobro. Nisam lud za fizikalijama, ali ovo je stvarno predivno.
maverick Fico nisam ni ja lud niti sam ikada skupljao igre, ali ovo i SotC & ICO sam morao ugrabiti. Tim vise sto neke od tih igara ne mozes nigdje osim na starijim ps konzolama odigrati, a mislim da ce tako i ostati, pogotovo u slucaju mgs4, ICO i og SotC.
Solid_Snake prayer Smeđi, tj "drveni" look 😃 Uslikam ti kasnije da vidiš ;D Fico someone On je zapravo otjerao poštara i uskoro planira kickflip+revert 🤣 f_i_c_o Beauty 😃
Fico someone Pas ukljucen u cijenu CE edicije ili je ekstra nadoplata? To je poštar. Ne diskriminiraj.
Solid_Snake prayer Ma bitno je da smo dobili 😃 Hvala Sancti BiH btw sto mi je izisla u susret, moj drug i ja narucili i mislim da su samo dva dobili jer cim smo mi platili, nestalo sa stranice hahah 🤣
ThaUrban Icek Samo pazi da se ne navučeš na shopping od tamo kao jedan neimenovani član koji me je prokleo zbog toga