Ja imam Intel 660p 500gb, nakon pola godine korištenja kao glavni drive još uvijek je na 100% preostalog života.

Heat Znači po pitanju očekivanog životnog vijeka zasad se bolje drži i od tebe.

weky

Tnx 👍️ , ali 7GB/s bi značilo skoro 100% performansa, a to je gotovo nemoguće dobit bez pravog hardware-skog raid kontrolera (ono što obično nalaziš u enterprise grade serverima). Evo i rezultata, više manje očeivano (sekvencijalno čitanje je jedino nešto ispod prosjeka), ali sve u svemu zadovoljan sam 😀 .

Genesis sad podjelis samo sa 2 ahahaa

cek cek 73 sa 2 je 36 i pol.
    kako mozes imati 36 i pol i imati rođendan

Jel to 36 ili 37 onda 😃? btw sretan ti rođendan! 😃

fensisuperstar sad i ti..picajzlo nije niti jedan tocan odgovor.... 34, al za mlade dame ak treba i 25 🙂

Slika naocala. I frenda iz Zig i Sharko

7 dana kasnije

Logitech G402 Hyperion Fury + podloga

6 dana kasnije

Kupio curi da se ne vozim sam.

STEAM:

Titanfall 2
        The Deus Ex Collection
        Wolfenstein: The New Colossus
        LoK: Soul Reaver

I ja sam malo jučer trošio na steamu:

• Deus Ex Collection
        • Bioshock Collection
        • System Shock 2
        • Hyper dimension Neptunia
        • I iz zajebancije:Learn Japanese to survive trilogiju

Iako brojne igre imam razasute po platformama, ovak sam zaokružio sve na jednom mjestu.

mjesec kasnije
        14 dana kasnije

Upravo stiglo na vratima! Bijela je super dok je crna malo pre široka. No kvaliteta i thread count je zbilja dobra tako da svakako preporučujem dok još ima tih 30% popusta 🙂

@prayer jebiga da je XXXL onda bi ti ja uzeo tu preširoku 😃 ovako mi moze sluzit samo kao krpa za brisanje znoja haha

Onaj osjećaj kad živiš od Zagreba 2h i ne možeš naručiti jer ti faking država nije u EU. Jebemti temelj.