Pa stavio je link dolje. Zelda, 249 kn.

Prekrasna kolekcija, morao sam je uzeti za 170 kn

Ariston Velis Evo električni bojler od 100 l - dva spremnika od 50, jedan grije dok se drugi prazni, nemoš ostat bez tople vode da oćeš, 2500kn.

Black Friday iskoristio za Sanctu i Phillips usisavač FC6903, usisava turbo, pere podove, ručni usisavač odvojiv, cijena s 4500 pala na 2700.

Bosch akumulatorski odvijač s punjačem za bateriju za 600. Napokon kad naručujem namještaj iz Emmezete neću 3 dana zavidavat njihovih 1000 vida. Pederski, al jebiga.

Flipper

Pa ovo prvo je već neko vrijeme, jebate pa bio sam na dabl dejtu s Noćnom pred dvije godine i neš 😀 i u Zagreb me ona vozila kad smo cugali zadnje negdje one pivine

Ovo drugo, da, ništa ne veže dvoje ljudi kao kredit od 29 godina. Btw jel se i kredit računa pod zadnje što sam kupio?

blade Phillips usisavač FC6903

ZAŠTO nisi uzeo dysonov, zašto. Neznam jel imaš psa/pse/mačku/mačke, čak i da nemaš, zašto nis uzeo dyson.

oxi

A 1000kn skuplji, neki i više, a da rade isti posao. Znam da je Dyson tata inače.

Stigle sluške. Uvijek sam imao neko smeće od sluški pa ih nikad nisam ni koristio u igrama, a ove baš jedva čekam isprobati. Samo još TV da stigne.