Garrus_V

Pa dobro, al kaj nije bolje uzet dvije kvalitetne ekskluzive nego 4 od kojih su dvije reskinovi, jedna plagijat i jedna remaster?

Al ne znam kakve si imao mogućnosti izbora.

wooddiebone ma mozda i je ali ove su sve kostale doslovno par eura a far cry mi je nazalost nametnut. imam jos i guardians of the galaxy kojeg sam frendu posudio a on ima ratcheta tako da nije bed.

maverick A zaboravih da su i Švabi isti ko i kod nas.Uče od najboljih kad treba nešto uvaliti.Al barem daju neke nove igre a ne Ričeta i onaj All stars kojega igra još samo baka tam negdje na brdovitome Balkanu.
    Eto kako to rade naši sosedje Zlovenci -
    https://gamecenter.si/prednarocila/playstation-5-standard/
    499€ bez lihvarskih dodatak i bundleove kao kod nas.

Pa stavio je link dolje. Zelda, 249 kn.

Prekrasna kolekcija, morao sam je uzeti za 170 kn

Ariston Velis Evo električni bojler od 100 l - dva spremnika od 50, jedan grije dok se drugi prazni, nemoš ostat bez tople vode da oćeš, 2500kn.

Black Friday iskoristio za Sanctu i Phillips usisavač FC6903, usisava turbo, pere podove, ručni usisavač odvojiv, cijena s 4500 pala na 2700.

Bosch akumulatorski odvijač s punjačem za bateriju za 600. Napokon kad naručujem namještaj iz Emmezete neću 3 dana zavidavat njihovih 1000 vida. Pederski, al jebiga.