Što ste zadnje kupili ili dobili?
@oxi mislim da je vrijeme da skineš oodie sa štrika i slikaš se.
btw ladno si mogla mene pitati da ti dam ja jedan svoj hoodie. u njemu bi mogla spavati i 4 put se zamotati
Novi monitor, napokon da i ja pređem na 144Hz
prayer
Keša?
wooddiebone 3800
prayer
Ufff.
Jel ima crosshair za uključit?
Da mogu kvikskopat u kodari na hardcoreu.
Čiter
wooddiebone Za te novce mora imati
@prayer pročitao moju kolumnu shvatio da je LG bog
my work is done
- Uređivano
fensisuperstar Sebastijan preporučio a ja samo kesu otovrio, ali daj link na kolumnu da vidim da li si dobro opisao Za sada sam uspio kalibrirati boje koliko toliko sa drugim 60Hz pezantskim Dell-om pa mi izgleda koliko toliko ok sve.
E ali 144Hz je čisti Sex.
prayer
https://ffa.hr/author/fensisuperstar/
Prayer dok otvori moj link.
fensisuperstar a taj, ma mislio sam da si nešto konkretno o monitorima pisao
Evo stigla je i vura.
Za 600 kuna moram priznat da sam dosta oduševljen.
Dial nije centriran. Vrlo blago je nagnut desno, ali draže mi je to nego da je bezel necentriran jer se dial da kod urara poriktat, a bezel je keramički pa može puknut.
Lume je nevjerojatan. Svijetli čim nisi na direktnom svijetlu.
wooddiebone zašto nisi stavio onaj yugoslavenski remenčić?
maximalni
To je za 30. Oktobra kad je našem predsjedniku rođendan.
19marksman89
A imaš siguran posao?
Da,zasto?
- Uređivano
Pa niš, pitam. Super da imaš
wooddiebone kakve veze ima tattoo sa sigurnim poslom?
Apsolutno nikakve.
wooddiebone o cem onda trabunjas?
Nekim poslodavcima smetaju takve tetovaže na vidljivom mjestu i skloni su diskriminirati na temelju toga. I dalje smo zadrta zemlja po tom pitanju.
Woodie zadnje zadnje zadnje upozorenje pred 7 dana hlađenja.
- Uređivano
19marksman89
Jebote sad sam tek skužio.
- Uređivano
- Uređivano
Woodiebone je spominjao tetovaže na vratu. U globalu se preporuca da se tetovaze ne rade na licu, vratu i šakama jer ih je jako tesko (ili nemoguce zakamuflirati) a postoje poslodavci kojima to smeta i ne zele zaposliti takve osobe. Meni osobno je to notorna glupost i takve (umjerene) tetovaze na tim mjestima mi ne smetaju ali eto razumijem i one kojima smetaju, pogotovo ako se radi o usluznim djelatnostima.
Isuse kak ste svi napeti u zadnje vrijeme.
Sori nisam htio da ispadne tak kak je ispalo.
I sam radim na mjestu di ljudi imaju tetovaže i osobno mi je to kul.
Više je bila zajebancija na predrasudu koja postoji i koju osuđujem.
Baš se osjećam ko da hodam po jajima u zadnje vrijeme.
Nisam čak ni u Xbox temi.
Ja nisam krivo shvatio tvoj post...ja ga jednostavno nisam shvatio samo..ps eto samo odgovaram. Meni nije smetalo tvoje pitanje
@wooddiebone @prayer
Uz SecretLab (koji je puno više medijski eksponiraniji) vrhunske stolice su i NobleChair. CIjenom i kvalitetom su uz bok sa SecretLab, iako meni osobno puno ljepše. Imam Epic model eto već 4 godine skoro, i dalje je skoro k'o nova, a sjedim u njoj 5 - 10h dnevno.
Icek ma gle kad si u tom cjenovnom rangu sve je to više manje isto. Imam i ja Secret Labs Titan stolicu koja je jednako udobna ako ne i udobnija od prvog dana. Nikakvo škripanje niti pucanje niti išta slično tome. Iako moram priznati da mi je kičmu ubila sa lumbar support prvih tjedan dva dok mi se leđa nisu navikla na takav položaj.
- Uređivano
master_x
Ja sam Epic sa umjetnom kožom platio £310 +£30 poštarina. Skupo je, ali nešto najbolje za moju guzicu i leđa što sam mogao kupiti.
prayer
Moja je malo počela škripat na postolju. No s obzirom na mojih 110kg i višesatno svakodnevno sjedenje, nije ni čudo. Ništa što malo podmazivanja ne može riješiti.
Btw, koliko je Epic udoban, razmišljam uzeti novi model u bijeloj boji da mi matcha ostatak sobe, a ovaj koji sada imam promijeniti plinski nosač sa par cm nižim i onda ju prenamijeniti kao console gaming chair. Daleko udobnija stolica od X-Rockera što imam.
Malo sam podebljao kolekciju na steamu:
Red Dead Redemption 2
Death Stranding
Catherine Classic
Football Manager 2020
- Uređivano
master_x ja sam platio svoju NobleChair Epic oko 400€ sa dostavom. Moram reci da su Noblechair vrlo tvrde za sjediti i tkome god to smeta neka ih zaobidje. Opcenito su te gejmerske stolice tvrde i da sam znao uzeo bih neku od Koje me nece trtica boliti nakon visesatnog sjedenja. Nisam guzat i vjerojatno je pozeljno imati vece dupe da sluzi kao drenaza izmedju kostiju i stolice. Takodjer Epic serija je namjenjena za ljude visine 180+ cm, mozda i vise pa ako ne zelis da ti se noge klate u zraku, bolje ti je da budes vislji.