wooddiebone
Ako želiš mrvicu ozbiljnije, a za ne puno novaca, razmisli o Bulovi. Iznimno kvalitetni satovi, odliučnog dizajna dok im cijena je i više nego prihvatljiva.

Brijac
    To si ja uzimam sad.
    Ne znam jel da dam malo više za Järvfjället.
    Moram probat.

Icek
    Meni je Seiko nekak draži. Ili Hamilton.
    Ovaj mi je zapeo za oko:

Brijac Jesi ikad probao koju Secret Labs stolicu? Inače čestitke na kupovini 🙂

wooddiebone To si ja uzimam sad.
        Ne znam jel da dam malo više za Järvfjället.
        Moram probat.

Meni je stvarno super, ne znam kakva je ta koju si naveo, ali s ovom sam prezadovoljan.

Ne znam je li uzimaš jer je akcija ili? Zna biti oko 700 kn akcija u Ikei, a meni žena uzela od poznanika za 500 kn jedva korištenu.

prayer Jesi ikad probao koju Secret Labs stolicu? Inače čestitke na kupovini

Nisam tj. ako jesam u firmi kad sam radio nisam ni znao, ali ni u firmi nisam sjedio na boljoj od Markusa, a mijenjali smo 3-4 stolice koje su bile dobre, ali ne ovako dobre.

Secret Labs uz Maxnomic su jedine gaming stolice koje bi razmislio kupit, ali opet mi je cijela filozofija da sic iz auta imalo pomaže ergonomiji ili performansama u gamingu apsolutno apsurdna.

Interior design sins 101.

wooddiebone
        Probaj obavezno. Ja sam mislio uzeti Jarfljflj..., ali mi je Markus bio osjetno udubniji kada sam sjeo.
        Em udobniji, em jeftiniji, win-win.
        Jedino mi je žao što Markus nema malo viši naslon za glavu.

Kupila sam oodie. Jer zasto ne kupiti oodie? Mogu reci da je to jedna od najboljih investicija koju sam napravila unazad 10 godina i zasto to nisam otkrila prije?
        Nemogu slikat jer se susi na striku ali evo

Brijac Jedina low budget stolica koju imam vec 5 godina i neda se. Iznenađujuće čvrsta.

Jedina mana je kaj je dio na kojem se sjedi ogroman, za velike guze i stolica je namjenjena za osobe preko 1.9m...

oxi reklama za oodie non stop mi iskace, pa sam proslijedio link curi koja voli takve stvari. Znaci djeluje udobno? Vec vidim kako ce opeglat karticu 😁

oxi Odakle si to uzela? Ako je direktno od njih oni su iz Australije tako da ćeš 99% morati platiti carinu.

buz stiglo jucer nisam placala carinu. Uzela sam od oodie.uk, jos ti bace i 25£ popusta i free shipping bilo kamo u europi.

E nisam znao za to, mene odvelo na valjda tu global stranicu. Tnx, to je riješen poklon za Božić za moju ženku.

buz nije super jeftino, ali mogu rec da je jako kvalitetno,neces pozalit, ona ce bit presretna jer tko ne zeli super sized hooodie u koji se mozes zamotat, dodje upakirano sa svilenom vrpcom ko poklon, nemoras ni motat. Samo pazi pise ti sto je kad dostupno za shipping, i onda racunaj jos tjedan dva od tog datuma jer neki uzorci nisu dostupni do sredine 11og mjeseca.