Tzereen Ova zaluđenost eplom, od strane ljudi koje doživljavam kao neke od najinteligentnijih i najsezibilinijih na forumu mi je apsolutno nejasna. Flabbergasted sam. Mislim, ako su vas kupili, kupit će svakoga. Očito. Vi ste mi bili zadnji bastion razuma.

Nije to zaluđenost.
Ja sam prvi kad treba pljuvat Apple kod stvari koje rade loše.
Imam službeni Macbook, a od privatnih stvari sam jedino posjedovao iPod Touch 4 davnih dana.

Poanta je da je Google napravio incognito pivot iz tech kompanije u marketinšku agenciju i to mi se gadi maksimalno.

Sve kaj Apple krivo radi nije ni do koljena Googleu.

Ne mislim ostatak života bit target audience.

Ok, imam i ja svoj Appple pa vas tako s veseljem mogu izvjestiti da je Mall Hr dobio veliki broj novih Razer proizvoda u svom asortimanu!

Eto, kupio sam i kameru. Kiyo.
Sad mi još fali samo par stvari od njih, plus RGB tetovaža na čelo i to je to.

Tzereen Eto, kupio sam i kameru. Kiyo

I sad si spreman za "skitam se i snimam"

oxi slažem se, imao sam S10+ preko godinu dana, nakon toga sam ga dao mami te ga još uvijek koristi. Mobitel je sad star 2 i pol godine te i dalje radi ko urica.

Raziel a koliko kosta s21 najjači? Koliko kosta iphone 13 max ultra kurac palac. Nisam rekao da nije skup ali realno sabija ih i tocka. Doslovno dobijes telefon koji vrijedi tih para. Brate kamera se jebeno vrti ako zelis imati horizontal lock. O cemu pricamo. I ne kosta preko hiljadu vec 900 kusur. Za te pare ga mozes dobit.

@Tzereen kupit cu ti razer rgb vibrator i razer rgb kondome
      :-) imat ce i kameru na vrhu sa 8k rbg osvijetljenjem

Picek
      I moj je mobitel na touch samo treba jače stisnuti, šalu na stranu, imam Note10+ dvije godine i radi kao prvog dana!

Uzeo na PS Storeu na popustu Resident Evil Village 🙂

Nisam mogao izdržati a da ne ubodem Timbice za 599kn i ZX 2K Boost 2.0 za 525kn . Fu*king zalando.hr xD

1 / 6

kako se zove ovaj model timberlanda? nisam neki fan inace ali ove mi bas prejebeno izgledaju.

lars82 Hvala, naručio i ja neke Timbe za 1/2 cijene.

Ako hoćete povoljne Timbice, ima ih u Designer's Outletu kod IKEA-e. Uvijek bude modela na 50-70% popusta s tim da znaju uz Gloria kupone ili VIP week ubaciti dodatnih 20-30%. Prije godinu dana žena i ja piknuli gojze snižene s 1230kn na 380kn.

nazalost na njemackom zalandu je samo 20%, mislim da cu jos malo pricekati 🙁

Evo konačno upgrade računala za posao. Nisam išao s najnovijom “notch” verzijom, malo mi je to ipak overkill po pitanju cijene. Idući puta 😃

Deadwalker Ono što me na prvi pogled oduševilo kod 13" varijante je koliko je ekran kvalitetan. Uživat ćeš. 🙂

Gta 5 za 4.99 eura na epicu. Nebi dala 5 da je bilo 5 eura, s obzirom da je RDR2 i dalje poslje 100 godina od izlaska 40 eura.

Pa bila je potpuno besplatna...znači 5 eura previše.

Fico već sada vrijedi tih para, a jedva sam ga počeo koristiti.