Picek
I moj je mobitel na touch samo treba jače stisnuti, šalu na stranu, imam Note10+ dvije godine i radi kao prvog dana!

Uzeo na PS Storeu na popustu Resident Evil Village 🙂

Nisam mogao izdržati a da ne ubodem Timbice za 599kn i ZX 2K Boost 2.0 za 525kn . Fu*king zalando.hr xD

kako se zove ovaj model timberlanda? nisam neki fan inace ali ove mi bas prejebeno izgledaju.

lars82 Hvala, naručio i ja neke Timbe za 1/2 cijene.

Ako hoćete povoljne Timbice, ima ih u Designer's Outletu kod IKEA-e. Uvijek bude modela na 50-70% popusta s tim da znaju uz Gloria kupone ili VIP week ubaciti dodatnih 20-30%. Prije godinu dana žena i ja piknuli gojze snižene s 1230kn na 380kn.

nazalost na njemackom zalandu je samo 20%, mislim da cu jos malo pricekati 🙁

Evo konačno upgrade računala za posao. Nisam išao s najnovijom “notch” verzijom, malo mi je to ipak overkill po pitanju cijene. Idući puta 😃

Deadwalker Ono što me na prvi pogled oduševilo kod 13" varijante je koliko je ekran kvalitetan. Uživat ćeš. 🙂

Gta 5 za 4.99 eura na epicu. Nebi dala 5 da je bilo 5 eura, s obzirom da je RDR2 i dalje poslje 100 godina od izlaska 40 eura.

Pa bila je potpuno besplatna...znači 5 eura previše.

Fico već sada vrijedi tih para, a jedva sam ga počeo koristiti.

Sterlok eh, kad je bilo besplatno nisam ni bila blizu epica.

5 dana kasnije

Napokon cu moc imat instaliranu igru uz Warzone 😃

U ponedjeljak kupljen, prekjučer podignut i jučer složen i podešen LG OLED 65C1 😃

Picek e tak treba izgledati regal u dnevnoj!! Slobodan u svim smjerovima, tak da jednog dana stane i 100" TV!! 😀

Tzereen Slažem se, s tim da osim regala treba biti dovoljno veliki i zid. Kao što vidiš, zid je čist bez nepotrebnih slika, naljepnica i slično spreman biti iskorišten jednog dana za veću telku. Zasad sam još na portablu od 65" 🤣