Garrus_V ajmo redom.

1. To kaj tebe nekaj dođe jeftinije nije realna cijena na tržištu. Primjer - OnePlus 9 Pro je direktna konkurencija S21 Ultri. Od nje je jeftiniji. Čak i ako gledamo S21+, i od njega je jeftiniji.
  2. Redmi, Realme i Poco sam izdvojio kao primjer kineza koji rade mid tier i flagship killere s kojima se drugi ne mogu nositi. Da, sad već i sami rade skupe flagship modele koji su skoro skupi ko Samsungovi, ali imaju ove jeftine koji cijenom gaze sve.
  3. Exynos mislim da ne bih nikad uzimao jer je govno za bateriju.
  4. Ne možeš gledat trenutnu nisku cijenu nekog modela i uspoređivat ga s normalnom cijenom drugih. I ja sam svoj našao za 3, 3 ipol soma, al to je bilo ogromno sniženje.

Nikad vece govno od Samsung Smartphones nisam imao, a odmah iza toga je bio iPhone.
Mozda se u medjuvremenu nesto i promijenilo, ali stare rane ne zacijeljuju tako lako.

Zero
znam, tad sam ga i htio kupiti. jbg. preduhitrila me.

Tzereen Ova zaluđenost eplom, od strane ljudi koje doživljavam kao neke od najinteligentnijih i najsezibilinijih na forumu mi je apsolutno nejasna. Flabbergasted sam. Mislim, ako su vas kupili, kupit će svakoga. Očito. Vi ste mi bili zadnji bastion razuma.

Apple radi vrlo kvalitetne proizvode i dio je ekosustava koji mi se čini vrlo praktičnim s obzirom na to koliko sam svakodnevnim životom vezan uz tehnologiju. Također, kada mi je u pitanju struka, nema boljeg komada opreme od MacBooka Pro. Ništa mu nije ni do koljena.

još malo većem? Pa nikad nije bio velik. Ovodišnji model je maltene iPhone 12.

Svake godine je neki skok, nije znatan i to znaju i koriste to jer im je nepotrebno raditi velike skokove. No svakih nekoliko godina naprave veći skok. Očekujem nešto posebno za 2022.

Hoću reći da je to tu negdje sve, naravno da je ova cijena malo jeftinija od standarda ali eto čak i da možeš kupiti one plus 9 na nekoj akciji za 50€ manje nego galaxy to ne znači da je on sada nešto pretjerano jeftiniji. Ne kužim općenito šta hoćeš da kažeš, mi 11 i op9 kao izravni konkurenti s21 imaju MSRP od 799€ dok je galaxy bio na 849€ a trenutna cijena svima im je identična gotovo. doslovno svaki dan uspoređujem cijene.

danko-b Ima se, može se, to je najbitnije. Zlatna cura, samo reći hvala i to je to.😁

wooddiebone nakon par godina na face id-u, već sam zaboravio da postoji uopće touch id. Radi besprijekorno.

Picek S druge strane sa Samsungom nikad problema zadnjih godina.

Od kad sam kupila s3 kad je izašao davnih dana, samo samsungove uzimam. Trenutno imam s10 točno dvije godine, prezadovoljna. Stvarno dugo godina koristim, nikad nije bilo problema s njima.

oxi nikad nije bilo problema s njima.

S obzirom da si se ti neki dan zezala, moram sad i ja. Ovaj razlog za imat Samsung, gore iz citata, mi je kao kad žena za frajera kaže, dobar je, nikad me ne tuče.

Tzereen Ova zaluđenost eplom, od strane ljudi koje doživljavam kao neke od najinteligentnijih i najsezibilinijih na forumu mi je apsolutno nejasna. Flabbergasted sam. Mislim, ako su vas kupili, kupit će svakoga. Očito. Vi ste mi bili zadnji bastion razuma.

Nije to zaluđenost.
      Ja sam prvi kad treba pljuvat Apple kod stvari koje rade loše.
      Imam službeni Macbook, a od privatnih stvari sam jedino posjedovao iPod Touch 4 davnih dana.

Poanta je da je Google napravio incognito pivot iz tech kompanije u marketinšku agenciju i to mi se gadi maksimalno.

Sve kaj Apple krivo radi nije ni do koljena Googleu.

Ne mislim ostatak života bit target audience.

Ok, imam i ja svoj Appple pa vas tako s veseljem mogu izvjestiti da je Mall Hr dobio veliki broj novih Razer proizvoda u svom asortimanu!

Eto, kupio sam i kameru. Kiyo.
      Sad mi još fali samo par stvari od njih, plus RGB tetovaža na čelo i to je to.

Tzereen Eto, kupio sam i kameru. Kiyo

I sad si spreman za "skitam se i snimam"

oxi slažem se, imao sam S10+ preko godinu dana, nakon toga sam ga dao mami te ga još uvijek koristi. Mobitel je sad star 2 i pol godine te i dalje radi ko urica.

Raziel a koliko kosta s21 najjači? Koliko kosta iphone 13 max ultra kurac palac. Nisam rekao da nije skup ali realno sabija ih i tocka. Doslovno dobijes telefon koji vrijedi tih para. Brate kamera se jebeno vrti ako zelis imati horizontal lock. O cemu pricamo. I ne kosta preko hiljadu vec 900 kusur. Za te pare ga mozes dobit.

@Tzereen kupit cu ti razer rgb vibrator i razer rgb kondome
          :-) imat ce i kameru na vrhu sa 8k rbg osvijetljenjem

Picek
          I moj je mobitel na touch samo treba jače stisnuti, šalu na stranu, imam Note10+ dvije godine i radi kao prvog dana!

Uzeo na PS Storeu na popustu Resident Evil Village 🙂

Nisam mogao izdržati a da ne ubodem Timbice za 599kn i ZX 2K Boost 2.0 za 525kn . Fu*king zalando.hr xD

1 / 6

kako se zove ovaj model timberlanda? nisam neki fan inace ali ove mi bas prejebeno izgledaju.