Tzereen Ok, imam i ja svoj Appple pa vas tako s veseljem mogu izvjestiti da je Mall Hr dobio veliki broj novih Razer proizvoda u svom asortimanu! Eto, kupio sam i kameru. Kiyo. Sad mi još fali samo par stvari od njih, plus RGB tetovaža na čelo i to je to.
Picek oxi slažem se, imao sam S10+ preko godinu dana, nakon toga sam ga dao mami te ga još uvijek koristi. Mobitel je sad star 2 i pol godine te i dalje radi ko urica.
JoelDrake Picek I moj je mobitel na touch samo treba jače stisnuti, šalu na stranu, imam Note10+ dvije godine i radi kao prvog dana!
fensisuperstar Raziel a koliko kosta s21 najjači? Koliko kosta iphone 13 max ultra kurac palac. Nisam rekao da nije skup ali realno sabija ih i tocka. Doslovno dobijes telefon koji vrijedi tih para. Brate kamera se jebeno vrti ako zelis imati horizontal lock. O cemu pricamo. I ne kosta preko hiljadu vec 900 kusur. Za te pare ga mozes dobit. @Tzereen kupit cu ti razer rgb vibrator i razer rgb kondome :-) imat ce i kameru na vrhu sa 8k rbg osvijetljenjem
lars82 Nisam mogao izdržati a da ne ubodem Timbice za 599kn i ZX 2K Boost 2.0 za 525kn . Fu*king zalando.hr xD
Garrus_V kako se zove ovaj model timberlanda? nisam neki fan inace ali ove mi bas prejebeno izgledaju.
Picek Ako hoćete povoljne Timbice, ima ih u Designer's Outletu kod IKEA-e. Uvijek bude modela na 50-70% popusta s tim da znaju uz Gloria kupone ili VIP week ubaciti dodatnih 20-30%. Prije godinu dana žena i ja piknuli gojze snižene s 1230kn na 380kn.
Deadwalker Evo konačno upgrade računala za posao. Nisam išao s najnovijom “notch” verzijom, malo mi je to ipak overkill po pitanju cijene. Idući puta 😃
Fico Deadwalker Ono što me na prvi pogled oduševilo kod 13" varijante je koliko je ekran kvalitetan. Uživat ćeš. 🙂
oxi Gta 5 za 4.99 eura na epicu. Nebi dala 5 da je bilo 5 eura, s obzirom da je RDR2 i dalje poslje 100 godina od izlaska 40 eura.