I ja sam malo jučer trošio na steamu:

• Deus Ex Collection
  • Bioshock Collection
  • System Shock 2
  • Hyper dimension Neptunia
  • I iz zajebancije:Learn Japanese to survive trilogiju

Iako brojne igre imam razasute po platformama, ovak sam zaokružio sve na jednom mjestu.

mjesec kasnije
14 dana kasnije

Upravo stiglo na vratima! Bijela je super dok je crna malo pre široka. No kvaliteta i thread count je zbilja dobra tako da svakako preporučujem dok još ima tih 30% popusta 🙂

@prayer jebiga da je XXXL onda bi ti ja uzeo tu preširoku 😃 ovako mi moze sluzit samo kao krpa za brisanje znoja haha

Onaj osjećaj kad živiš od Zagreba 2h i ne možeš naručiti jer ti faking država nije u EU. Jebemti temelj.

fensisuperstar ma ići će u mašinu na 60 pa će se malo skupiti. Bit će taman! 😉

Solid_Snake skompaš se s nekim blizu granice i na njegovu adresu naručiš, doduše moram napomenuti da šalju sa DHL ekspresom tako da sama poštarina dođe skoro kao te dvije majice skupa 🙁

ikral čovječe onakve smo metalne šalice imali u osnovnoj školi za marendu

Šta na majicama?

prayer To je iz Call of Duty WWII paketa, bile su i čaše, podmetači, kapa, dog tags i plakat.

ikral perfectly mix gin tonic je onaj gdje ima 100% gina i nema tonica 😃 haha
        @prayer imam ja tih šalica koliko hoćeš, u njima mučkam jaja kad radim kajganu
        @Solid_Snake tak je meni Figo kupio nešto u njemačkoj poslao poštarinom i dalje me izašlo 2 put jeftinije nego kod nas da sam kupio 😃

Šta si mene tago, metnem li ti ga?

Pa plejstejšn ruksak. 150 kn hm
        A koga da tegam. Chonu?
        :-D

Tuhy Pa jesam ja PS fanboy?! 😃

Tvoj beđ govori da jesi.

Zavaravanje protivnika ☝️

weky
        Kaže se, dal' papa sere u šumi?!

@weky tuhi posto fejker najveci. Samo tebi mogu vjerovati na odanosti soniju.
        Pas mater. Emilio prodao plejku, master nema beđa
        2020 right?

Molio bih Fenixa da doda Android etiketu. Profesionalno igram Candy Crush i želim promijeniti beđ.