prayer fensisuperstar ma ići će u mašinu na 60 pa će se malo skupiti. Bit će taman! 😉 Solid_Snake skompaš se s nekim blizu granice i na njegovu adresu naručiš, doduše moram napomenuti da šalju sa DHL ekspresom tako da sama poštarina dođe skoro kao te dvije majice skupa 🙁 ikral čovječe onakve smo metalne šalice imali u osnovnoj školi za marendu
fensisuperstar ikral perfectly mix gin tonic je onaj gdje ima 100% gina i nema tonica 😃 haha @prayer imam ja tih šalica koliko hoćeš, u njima mučkam jaja kad radim kajganu @Solid_Snake tak je meni Figo kupio nešto u njemačkoj poslao poštarinom i dalje me izašlo 2 put jeftinije nego kod nas da sam kupio 😃
fensisuperstar @weky tuhi posto fejker najveci. Samo tebi mogu vjerovati na odanosti soniju. Pas mater. Emilio prodao plejku, master nema beđa 2020 right?
Fico Molio bih Fenixa da doda Android etiketu. Profesionalno igram Candy Crush i želim promijeniti beđ.
fensisuperstar Kaj se događa. Doplegengeri, alternativna stvarnost, proboj dimenzije. jos samo fali wekyu da izleti kako je uninstalao fortnite i znat cu sa sigurnoscu
weky fensisuperstar jos samo fali wekyu da izleti kako je uninstalao fortnite i znat cu sa sigurnoscu
Raziel Bile na akciji za nekih 100injak dolara ovdje u Američkom PXu. Nisam se pokajao ni sekunde. Raspon frekvencija, jačina bassa, zvučna izolacija, komfor, čista 10ka. Još mi samo preostaje da krenem vježbati. 😆
Icek Raziel Nisam se pokajao ni sekunde. Uz Bose nečeš (gotovo) nikad požaliti. Jedini brand kojeg kupujem uvijek na slijepo i neviđeno i nikad ne faila ispuniti sva očekivanja.