Deadwalker

Ma bitno da si zadovoljan. Da ne pricas da sam ti prodao skart robu. Al DualSense mozda i je to 🤔

oxi ma jel se to gleda tutorial za prelazak harry pottera sa ps1 😃

U Kauflandu za 9 kn po komadu, a vise manje svi iz 2019./2020. Nisam jedno 10 godina kupovao stripove, pa rekao, zasto ne malo horor avanture s dubljim filozofskim temama?

Nightyx zato sto neznam di mi je memory card od ps1 pa pokusavam sve u sutu a glitcha mi na jednom mjestu di ron povraca one puzeve pa da vidim ako mogu nekako zaobic taj dio 😀

Znači Ni No Kuni 2 Kings Edition je jednom davno na thegamecollection bio za smiješno sitnu cijenu i to još za PC i pomislim sebi šta će to meni, ionako nemam gdje stime. To mi je možda najveći miss kojeg sam ikad napravio što se tiče nečega što nisam kupio. Nikad nisam prežalio što ga nisam uzeo. Ali sad mi je @Icek skinuo kamen sa srca i mogu reći da možda jedan od lijepših CE kojeg sam uspio vidjeti do sada.

A ovo sam isto morao uzeti jer Destiny jel 😂

Zahvaljujem @Icek na ovim predivnim stvarima.. vratil me 22 godine unazad sa NFS-om. Driver 1 i 2 su mi isto u posebnom sjecanju..

Puno je ružniji u živo.
    Al kontroler je ljubav na prvi dodir.
    Dobio sam flashback na Xbox 360.

wooddiebone uzivaj u spideyu 😜
      meni je dizajn konzole top , najdrazi PS nakon PS4 sta se tice izgleda

Astrobot je meni osobno jedan od najboljih platformera u 5 godina.

Demonstracija a opet igra u punoj srži i tribute PS i gamerima.
      Preporuka da idete na platinum tako da sve otkrijete.

Prošao sam sad Cooling Springs.

Super Mario Odyssey je dublji kaj se tiče mehanika i objektivno bolja igra, ali nisam mislio da će mi Sony potuči Nintendo u segmentu šarma.

I očekivao sam neki tech demo, al ovo je full-blown igra.
      Jedino mi novčići nisu jasni. Čem služe i zašto se respawnaju uvijek?

Služe kupovini slagalice i artefakta u PS labo zoni.
      Treba ti dosta novčića da sve kupiš na vending mašini.

Neću ništa reći samo da sam sretan da je napokon došlo 🙂

zontra
      Ništa.

Čovjek je kupio na internet trgovini i platio koliko je na računu.
      Niti lipe više.