Od svih smokava, pistacija, oraha, ti kupiš jebeni Pingu.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Dok dojdem s posla probam Mango-Malina i Jagodu. Nisam otvarao sve jučer.
Ali da, pingo je prolazno, nič posebno.
Probao sam i Macho vanilija u čašici, preslatki, imam i Macho-čokolada-naranča za probat.
Magnume, Milka(čokoladna kuglica u sredini) i još mnoge druge. Recenzije ovih dana.
@buz teoretski i jesam nagurao u guzicu
Genesis ti si u 40tima mozda. Ja sigurno nisam :-D
fensisuperstar pa nisi sigurno u 20tima da je to sad nest za pohvalit se
- Uređivano
Evo mango malina
Predober, vide se mlijevene maline a i osjeti se dok jedeš.
Ima manje filera i govana nego Pingo od vanilije-šlaga,
Sladoled sam skipao na tanjur jer sam skužio da je posudica bila napuknuta ispod poklopca, rupa i nije imala SEAL tj. onaj crni dio koji otrgneš nakon prvog otvaranja.
Jebiga, nisam gledal u Konzumu detaljno, sad mi ga bilo žao baciti.
Reko okrenut ću ga naopačke i donjih pola cm ostaviti za svaki slučaj iako nije imal tragova korištenja.
- Uređivano
Evo stigao novi nož ali ovaj je više za kolekciju nego za nosenje.
U Njemackoj je isla rekinstrukcija dvorca napravljenog 1133g i onda su od tog drva u napravljene rucke za noz. Boker je poznat po ovakvim stvarima slicno su radili sa ostatcima tenka i kar98 snipera. Napravljeno je par verzija noza i sve u 1133komada po godini dvorca.
Evo cila prica
https://www.boker.de/en/blog/schloss-burg-knives-with-a-unique-history
Jedino sto noz ima gresku pa sad neznan ocu ga vracati da mi zaminu ili ga ostaviti jer limitirano plus greska moze biti kasnije i vridnije…a moze i samo spusiti na vridnosti pa moran viditi
Ova crta sto bi trebala odvojiti brojeve je kucana preko zadnjeg broja
I jos saj uzeo jednu ogrlicu
Kobasice su specificne i jebiga ne odgovaraju svakome isto, svak stavlja svakakve zacine tako nemozes reci obozavam kobasice od crne svinje a da ne reces ko ih proizvodi.
Prsut panceta/slanina je sve isto tako da tu zacina nema nego se razlikuje nacin susenja.
Recim ove nase dalmatinske ja nemogu puno biloga jesti jer mi je prejako dok slavonske sto vise biloga to bolje.
Ovo sam uzeo na
https://djakovacke-delikatese.hr/
Vec nekoliko puta sam uzimao i stvarno je top, cvarci su perverzija.
Jedino salju sa paket 24 i odma sranje ali rekli su da rade na promjeni dostave