Miro

Ovaj je top bio jebemti.

Sutra idem po još nakon work hours iako opće ne jedem sladoled ni slatko.

Budem se navlekel i onda bum išel na odvikavanje.

Jagoda za probu ostala.

pravednik nije imala SEAL tj. onaj crni dio koji otrgneš nakon prvog otvaranja.

Jebiga, nisam gledal u Konzumu detaljno, sad mi ga bilo žao baciti.

E jebiga, sad si najebo, unutra je neko šiknul prije nedozvoljena sredstva i teško da ćeš se moć odviknut, sad si njihov….. buraz!

Tomica Premium, Toyota Crown u mjerilu 1:65.
Naručen prek aliekspresa, kutija izgledala koda su kurirske službe igrale nogomet. A i ovaj kinez je mogel stavit kuvertu s balončićima, a ne običnu kuvertu.

Uzeo i matičnu za novu grafičku; B550 čipset da podržava PCIe 4.0 i Ryzen 5 5600 porocesor

doktor1

Svaka čast toj tehnologiji ali jebemu pas Freddie mi je prvi zapel za oko i onda tek išo gledat kaj ima okolo.

Xboxu teško ide pa rekoh treba mi ionako novi toster.

Evo stigao novi nož ali ovaj je više za kolekciju nego za nosenje.

U Njemackoj je isla rekinstrukcija dvorca napravljenog 1133g i onda su od tog drva u napravljene rucke za noz. Boker je poznat po ovakvim stvarima slicno su radili sa ostatcima tenka i kar98 snipera. Napravljeno je par verzija noza i sve u 1133komada po godini dvorca.

Evo cila prica

https://www.boker.de/en/blog/schloss-burg-knives-with-a-unique-history

Jedino sto noz ima gresku pa sad neznan ocu ga vracati da mi zaminu ili ga ostaviti jer limitirano plus greska moze biti kasnije i vridnije…a moze i samo spusiti na vridnosti pa moran viditi

Ova crta sto bi trebala odvojiti brojeve je kucana preko zadnjeg broja

I jos saj uzeo jednu ogrlicu

Miro

ove prve dvije slike a pozadina mi se učinila kao zidna i rekoh koji k, kak si to izveo, stavio nož na zid a da ne opadne😆

Kinezi definitivno ne jebu za očuvanjem okoliša, jer samo kutija je uzela pola spavaće sobe.

Malo proizvoda od crne svinje

Bilo je ceremonije sa poston ali eto doslo je

Miro kobasice od crne svinje su vrh. No ovaj špek ima malo previše masti po mom ukusu, idealan omjer mi je 50:50 meso i mast.

Picek

Kobasice su specificne i jebiga ne odgovaraju svakome isto, svak stavlja svakakve zacine tako nemozes reci obozavam kobasice od crne svinje a da ne reces ko ih proizvodi.

Prsut panceta/slanina je sve isto tako da tu zacina nema nego se razlikuje nacin susenja.

Recim ove nase dalmatinske ja nemogu puno biloga jesti jer mi je prejako dok slavonske sto vise biloga to bolje.

Ovo sam uzeo na

https://djakovacke-delikatese.hr/

Vec nekoliko puta sam uzimao i stvarno je top, cvarci su perverzija.

Jedino salju sa paket 24 i odma sranje ali rekli su da rade na promjeni dostave

Malo je kasnila dostava , ali evo stiglo danas:

Miro

Ovaj špekec je odličan sa jajcima kad se ispeće. Ima više špeka što je vidljivo ali ok, ne previše, prolazi.

Jednom sam kod opg-ovca kupil špek ali baš špek jer nije niš bilo meseka, sam špek i to se pojelo ipak nekak. Dok je friško je super i ovak samo jesti jer je ko maslac a kad odstoji dulje u frižideru onda to ide samo sa jajcima.

Genesis

Nisam nemaju neku vrijednost ovo je više ulaganje u budućnost 😊

Evo uzeo ove patike stižu za koji dan šta kažes 😜

Još dobio 20 % popusta 😜

Ovo je degutantno na svim razinama. Sumnjam da netko stariji od pet to svjesno obuje.

Nisu loše ako imaš deset godina.