Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Evo stigao novi nož ali ovaj je više za kolekciju nego za nosenje.
U Njemackoj je isla rekinstrukcija dvorca napravljenog 1133g i onda su od tog drva u napravljene rucke za noz. Boker je poznat po ovakvim stvarima slicno su radili sa ostatcima tenka i kar98 snipera. Napravljeno je par verzija noza i sve u 1133komada po godini dvorca.
Evo cila prica
https://www.boker.de/en/blog/schloss-burg-knives-with-a-unique-history
Jedino sto noz ima gresku pa sad neznan ocu ga vracati da mi zaminu ili ga ostaviti jer limitirano plus greska moze biti kasnije i vridnije…a moze i samo spusiti na vridnosti pa moran viditi
Ova crta sto bi trebala odvojiti brojeve je kucana preko zadnjeg broja
I jos saj uzeo jednu ogrlicu
Kobasice su specificne i jebiga ne odgovaraju svakome isto, svak stavlja svakakve zacine tako nemozes reci obozavam kobasice od crne svinje a da ne reces ko ih proizvodi.
Prsut panceta/slanina je sve isto tako da tu zacina nema nego se razlikuje nacin susenja.
Recim ove nase dalmatinske ja nemogu puno biloga jesti jer mi je prejako dok slavonske sto vise biloga to bolje.
Ovo sam uzeo na
https://djakovacke-delikatese.hr/
Vec nekoliko puta sam uzimao i stvarno je top, cvarci su perverzija.
Jedino salju sa paket 24 i odma sranje ali rekli su da rade na promjeni dostave
Ovaj špekec je odličan sa jajcima kad se ispeće. Ima više špeka što je vidljivo ali ok, ne previše, prolazi.
Jednom sam kod opg-ovca kupil špek ali baš špek jer nije niš bilo meseka, sam špek i to se pojelo ipak nekak. Dok je friško je super i ovak samo jesti jer je ko maslac a kad odstoji dulje u frižideru onda to ide samo sa jajcima.
Nisam nemaju neku vrijednost ovo je više ulaganje u budućnost
Evo uzeo ove patike stižu za koji dan šta kažes
Još dobio 20 % popusta
Ovo je degutantno na svim razinama. Sumnjam da netko stariji od pet to svjesno obuje.
- Uređivano
Ako imaš ukus za patike ko Mr.O onda je to zabrinjavajuće .
Udobnost i brend sve govore a tek cijena
Nisu loše ako imaš deset godina.