DeLonghi Dedica

Guštam u turskoj i moki ali ništa mi nije kao espresso.

Još moram kupiti mlin i kvalitetnu kavu u zrnu.

Samsung HW-Q600C 3.1.2 Soundbar

Kratko sam testirao ali prvi dojmovi jako pozitivni. Jako lijepo ispuni prostoriju zvukom i sub da onaj gušt.

Gran Turismo 7

weky

Probao radi tvog posta, za sada Pingo okus, bijeli.

Prepakirana Ledo snjeguljica u kanticu od 500 ml sa čokoladom istog okusa na vrhu. Premium cifra za to.

Ništa posebno za sada.

Imam još jagodu rozu i mango malina za probati.

Javim dojmove.

Gellateli iz Lidla, kiseli oni voćni su 2 razine iznad po okusu i slični sladoledu iz slastičarnica.

pravednik Zvuči kao da si ga injektirao u dupe. 😄

Od svih smokava, pistacija, oraha, ti kupiš jebeni Pingu.

weky

Dok dojdem s posla probam Mango-Malina i Jagodu. Nisam otvarao sve jučer.

Ali da, pingo je prolazno, nič posebno.

Probao sam i Macho vanilija u čašici, preslatki, imam i Macho-čokolada-naranča za probat.

Magnume, Milka(čokoladna kuglica u sredini) i još mnoge druge. Recenzije ovih dana.

@buz teoretski i jesam nagurao u guzicu

pravednik Macho-čokolada-naranča za probat.

Probao ja zena i dica i bilo je ajme sto je odvratno i zavrsio je i smecu

Miro

weky

Evo mango malina

Predober, vide se mlijevene maline a i osjeti se dok jedeš.

Ima manje filera i govana nego Pingo od vanilije-šlaga,

Sladoled sam skipao na tanjur jer sam skužio da je posudica bila napuknuta ispod poklopca, rupa i nije imala SEAL tj. onaj crni dio koji otrgneš nakon prvog otvaranja.

Jebiga, nisam gledal u Konzumu detaljno, sad mi ga bilo žao baciti.

Reko okrenut ću ga naopačke i donjih pola cm ostaviti za svaki slučaj iako nije imal tragova korištenja.

Miro

Ovaj je top bio jebemti.

Sutra idem po još nakon work hours iako opće ne jedem sladoled ni slatko.

Budem se navlekel i onda bum išel na odvikavanje.

Jagoda za probu ostala.

pravednik nije imala SEAL tj. onaj crni dio koji otrgneš nakon prvog otvaranja.

Jebiga, nisam gledal u Konzumu detaljno, sad mi ga bilo žao baciti.

E jebiga, sad si najebo, unutra je neko šiknul prije nedozvoljena sredstva i teško da ćeš se moć odviknut, sad si njihov….. buraz!

Tomica Premium, Toyota Crown u mjerilu 1:65.
            Naručen prek aliekspresa, kutija izgledala koda su kurirske službe igrale nogomet. A i ovaj kinez je mogel stavit kuvertu s balončićima, a ne običnu kuvertu.

Uzeo i matičnu za novu grafičku; B550 čipset da podržava PCIe 4.0 i Ryzen 5 5600 porocesor

doktor1

Svaka čast toj tehnologiji ali jebemu pas Freddie mi je prvi zapel za oko i onda tek išo gledat kaj ima okolo.

Xboxu teško ide pa rekoh treba mi ionako novi toster.