Nekoć sam te dodatke prehrani uzimal i ja. Jedino mi je od svega tog ostal još B Kompleks kaj trošim. Jedem sve kaj skuham😃. Povrća nešto više a voća vrlo slabo, osim soka od limuna kaj si ocjedim katkad i to kad mi za kolač treba limunova korica pa limun bez korice se brzo posuši pa da mi ne propadne i ubacim i naranđu ak imam.

Neki dan kupio mislim drugi ili treći puta ove godine banane. Došlo mi da ih kupim.

Ne sjetim se voće jesti. Kavu smatraju voćem, tj zrna kave pa onda je to jedino voće koje najviše konzumiram. Povrće mi nekako prirodno dođe kod pripreme ručka, večere.

A zdravlje dok ide, ide, neka ide što dalje i više.

Zamijenio najljepšu konzolu s fit verzijom najljepše konzole.

Genesis

Ujutro već otišla za iste pare za koje sam uzeo slim tak da imam novu konzolu, više GB, dva nova kontrolera, nove dvije godine garancije, a ni eura u minusu. Ne bi inače mijenjao, ali uletio mi slim po cijeni za koju sam znao da mogu debelu prodati.

Pa kad ovako ih gledam, nije ta deblja puno od ove manje. Optička iluzija, skoro su iste samo kaj je ta slimasta manjih dimenzija.

Miro

Probaj Torterie sladolede. To je posao.

Trenutno su u Konzumu na akciji, pa ono, sve okuse koje pronađeš.

weky

E to kad potrosin sve ovo cu do konzuma jer i oni imaju odlicnu ponudu sladoleda

Genesis

200 eura? Očito radi glutathiona.

Za 200 eura sam kupio hrpu, zalihu vitamina za skoro god. dana. Legalnih, webshop Njemačka ljekarna. Injektabilni.

Vitamin C moram stavljat u IV rastvor jer davanje ampule od 5 ml nije zahvalno. Niti glut niti noga.

Peče u 3 pm a najveći problem je upravo količina koju bi trebalo ispustiti odjednom.

Glutathion nema za kupiti službeno, vial ili ampula, ne legalno. Ako itko zna gdje nek šibne ovdje.

Bez underground labova i slično.

Imam glutathion podjezične tablete od Yamamoto Pharmaceuticals naziva GLR. Sumnjam da koriste.

https://www.yamamotonutrition.com/it_it/yamamoto-research-glr-setriar-sublinguale-30-compresse-masticabili-orosolubili-iaf00098064

Male doze 250mg, upitno koliko uopće dođe u krvotok, 30 tabsa za 24-28 eura. Uzimam i po 4 na dan. Preskupo.

pravednik Jesi profesionalni sportaš pa baš trebaš specifične dodatke s velikom razinom apsorpcije ili je neki organski problem?

Toliko tupljenja o toj zdravoj prehrani i zdravim načinima života, izrugivanje kada netko spomene McDonalds a kamoli bilo što drugo, da bi se sad došlo do nekakvog fiksanja i igranja bogova s tijelom. Strah me i pitat zašto

Fenix

Jesi našao usporedbu McDonaldsa i vitamina.🙄

Ti jedi što hoćeš, nitko ti ne brani McDonalds. Naravno da je nezdrav.

Ako nisi znao, injektabilni vitamini se koriste jer imaju 90% apsorbciju, zaobilaziš probavni trakt, jetru koja većinu toga uništi ili preradi. Samim time ne opterećuješ tijelo dodatnim sranjima koje će kasnije izbacivati. Fileri, stabilizatori u tabletama i kapsulama te bojila.

Današnji čovjek koji aktivno vježba ima hrpu suplemenata, po 4 kutije tableta, whey, kreatin itd.

Upitne kvalitete, zna se gdje se i što pakuje. Suplement industrija je najveći biznis nakon filmske i nogometa. Ne uzimam ni whey, samo prehrana i ovi vitamini povremeno, sve praćeno od strane dr. i laboratorijskih nalaza.

Nemoj skakati čim čuješ injekt ili igla jer nisam methead i ne fiksam se. Vitamine teško da osjetiš osim malo snage i manje bolova, bolji oporavak. Najviše se vidi na krvnoj slici. Nije to ništa spektakularno.

Zero

Nisam u tom smislu da se natječem ali imam napore kao oni. Moram održavati visoku kondiciju i spremu jer nema kompromisa.

Imam dosta oštećenja po cijelom tijelu. Nije da će to pomoći, zglobove i kičmu nebreš vratiti.

Od svega je to najmanje zlo. Ne sjećam se kad sam zadnji put popio brufen ili normabel. Koje bez razloga guta cijela država kao djeca pez bombone.

Meni bi pomogle jače supstance i onda bi bio fikser kako kolega @Fenix kaže.

Niti pa imam para za takve stvari, poput peptida, HGH i terapija matičnim stanicama koja navodno obnavlja.

Ja danas idem u KFC i injektirat ću košaru pilećih krilaca namjenjenu za dvoje.

weky Signed, sealed and delivered. 🫡

weky stizu u osijek u novi retail park…

Znam da želiš vrlo suptilno i na mala vrata uvesti nekakvo regionalno natjecanje, ali dobro pazi što želiš, ja u ringu imam Buza i Tuhya.

weky Jesi probo cesnjak majonezu ili kentuky umak? Jebo kecap 😀

weky Koji @Tuhy, taj sa 5 frendova ne može pojesti platu za dvoje. To je amater.

buz

A ja nikad nisam bio lik koji može pojest čuda.

Da ne ubijam čipseve i slična sranja, ja bih imo 30 kila manje. Samo kaj sam teški idiot po tom pitanju.

Miro

Non stop mi iskaču reklame o Huusk noževima, neznam kad sam ja pretraživao neke noževe, možda i jesam prije i jedan konstantno imaju za reklamu koji izgleda ovako opako.

Šta misliš o Huusk noževima, vrijedi li to što god ili bi bio bačen novac ako znaš nešto više o tome naravno!

Uzel curici Starry Sky Projector i po njenoj reakciji, definitivno mi je žao što joj nisam uzeo i prije. Očaravajuće iskustvo.

DeLonghi Dedica

Guštam u turskoj i moki ali ništa mi nije kao espresso.

Još moram kupiti mlin i kvalitetnu kavu u zrnu.

Samsung HW-Q600C 3.1.2 Soundbar

Kratko sam testirao ali prvi dojmovi jako pozitivni. Jako lijepo ispuni prostoriju zvukom i sub da onaj gušt.

Gran Turismo 7

weky

Probao radi tvog posta, za sada Pingo okus, bijeli.

Prepakirana Ledo snjeguljica u kanticu od 500 ml sa čokoladom istog okusa na vrhu. Premium cifra za to.

Ništa posebno za sada.

Imam još jagodu rozu i mango malina za probati.

Javim dojmove.

Gellateli iz Lidla, kiseli oni voćni su 2 razine iznad po okusu i slični sladoledu iz slastičarnica.

pravednik Zvuči kao da si ga injektirao u dupe. 😄