Miro

Ovaj špekec je odličan sa jajcima kad se ispeće. Ima više špeka što je vidljivo ali ok, ne previše, prolazi.

Jednom sam kod opg-ovca kupil špek ali baš špek jer nije niš bilo meseka, sam špek i to se pojelo ipak nekak. Dok je friško je super i ovak samo jesti jer je ko maslac a kad odstoji dulje u frižideru onda to ide samo sa jajcima.

Genesis

Nisam nemaju neku vrijednost ovo je više ulaganje u budućnost 😊

Evo uzeo ove patike stižu za koji dan šta kažes 😜

Još dobio 20 % popusta 😜

Ovo je degutantno na svim razinama. Sumnjam da netko stariji od pet to svjesno obuje.

Nisu loše ako imaš deset godina.

Ne kaze se bezveze "Money can't buy you class" 😉

HideooKoojima Udobnost i brend sve govore a tek cijena

Kako znaš da su udobne kad ih još nisi ni dobio?

Mislis ako su skupe i brend da su automatski kvalitet? Hoćeš li lagati sam sebe ako ti brend utjera muda pod bubrege pa dobiješ žuljeve, ili još gore, ismijavanje većine zbog ogavnog izgleda tih nazovi muških patika?

Evo stigla i zadnja posiljka za ovu placu

3 noza prvi je limitiran na 100komada drugi je bio na odlicnoj akciji a treci je svicarac kojeg nisan imao u kolekciji a ovaj je jos i limitirano izdanje i bio je na akciji

Miro

Kad ih skupiš dosta onda napravi izložbu za forum. Sve ih uslikaj, nadam se da će stat svi u kadar.

Raziel ma pusti njegove priče. Elitna gospoda nose po mjeri rađene cipele. Fakat moraš biti dončić fenboj da bacis takve pare na jebene nike patike.

Da je baja imao bi specijalno izdanje speedcross 6 ili neke HOKA divlje. Đaba ti sva para kad nisi klasa.

https://www.trgovina-blazevic.hr/proizvod/gta-26/?_gl=1\*zczv8c\*_up\*MQ..\*_ga\*NTExMTM3ODc1LjE3MTY5MTI4ODI.\*_ga_M5CMWH686W\*MTcxNjkxMjg4MS4xLjEuMTcxNjkxMjg5MC4wLjAuMA..

Ja ovo uzimam uskoro.

Raziel ili još gore, ismijavanje većine zbog ogavnog izgleda tih nazovi muških patika?

Nije mulac da se zamara šta netko misli o izgledu njegovih patika, to su suvremene Jordanke i uvijek je bilo spacey modela i ako se njemu sviđaju sve 5

Tzereen Ipak je navršio 9 godina u veljači.

Dobar si onda, moj je još i starejši 11 let mu je tek u 2013 sam ga izgradil od skoro nule a od starog kompa ostalo mi samo kućište koje sam upotrebil tak da je ono još starejše a tvoj kompić je onda još malen dečec.