Ma koje Vansice i udobnost, Adidas UltraBoost i Nike Epic React Flyknit 2 pojedu ih za doručak, Epic React 2 su toliko dobre da su ih rekli zabraniti maratoncima jer vraćaju povratnu energiju 😁

Evo došle i moje druge. Jesam li ja sada Sony fanboy? 😂

Ja sam htio crne sa crnim džonom i bijelom vans linijom, ali nemrem ih nać broj 46 nigdje.

prayer
      A imam već dvoje sa bjelim dožonom.
      Trebaju mi neke koje ne moram stalno lickat.

Nightyx

https://www.footshop.hr/

Ali mislim da sam uzeo zadnje ili tako nešto. Imam jedne koje mislim vratiti a da su 43 a taj broj mi ne paše pa ako ti odgovara broj javi se. Čak ih prodam po istoj cijeni sa 30% koje sam dobio 🙂

prayer za kolko ih prodajes? inace nosim 43/44 sve je stvar kalupa, evo jedne skecersice imam cak 42, al to je jedan samo primjer, najcesce bude 43

Nightyx

To ti je točno taj broj, ja nosim 41-42 a kalup ti je 43 (ipo?). U biti prodajem ih za 600 kuna.

Stigao i prvi broj Hellboy Library edition-a
          Stvarno prelepo izdanje, ne znam kolko se vidi materijal na ovim slikama ali je <3
          Jos jedna dostava i sve od proslog meseca bi trebalo da je tu

maverick Imam žuljeve i krvave rupe još uvijek od prošle sezone, made in kurac jebem im mamu. Jako neudobne, ali nema veze, s guštom ću ih nosit.

Iskoristio svoje nove moći pa sam s popustom uzeo:

• DualSense Midnight Black
            • DualSense Charging Station

Volim Sony i volim Playstation ❤️

Naravno da voliš. Stigla je naredba s vrha.

foggy Meni je slično s Timberlandicama Premium 6inch čizmama. Prvo uzeo 42 (što inače nosim), dobio krvave žuljeve prvi dan. Zamijenio za 41, jedva ih obujem, ali ako moram hodati par kilometara, opet mi ne ginu žuljevi. Džabe tri sloja, super izolacija, koža, nepropusnost i što već ne kada je netko mislio kako je super ideja da pri petama bude glatka površina. Inače sasvim dobro nosim i kožne sandale (obavezne za mene ljeti), ali ovo je smrt za noge na veću daljinu. Ali fora je što su teške, pa ako nekoga s njima opalim, barem mogu biti siguran da će završiti u bolnici.

Timerlandice su najneudobnije cipele koje su ikad napravljene.

Rađe bi nosio one nizozemske klompe drvene nego to smeće.
                Fakat mi nije jasno kak je to tak popularno.

wooddiebone Kontam zbog trajnosti i izdržljivosti, ipak su ih proslavili radnici. Al da, i nije nešto ako svaki put riskiraš žuljeve. Meni je to u rangu Ben&Jerry´s američkog sladoleda. Totalni overhajp za nešto što je u najboljem slučaju prosječno, a debelo je precijenjeno. Tješim se da sam ih barem ugrabio kada su bile na 50%. Nosit će se i ove sezone naravno, moram se samo sjetiti da uzmem deblje čarape, lol.

Šteta jer su fakat ljepe čižme, al sad me bog više ne natera u ikakve cipele da nisu turbo udobne.

Prije dva tjedna sam starke navukel i cjelu večer sam jaukao od bolova.

prayer e jel' možeš meni srediti da ne čekam novi DualSense sa servisa mjesec dana jer nemam drugi? 😃 Weky možeš se i ti ubacitit jer imaš veza više od Maminja. lp.

Flipper Sada mi je malo kasno, možda sljedeći mjesec pošto sam još novi. No dobio sam dosta dobar popust; DualSense i Chargin Dock za nešto ispod 600 kuna 🙂