Icek do sada sam se uvijek vraćao klasičnim jer mi je brže. vidjet ćemo kako će One Blade to hendlat 😃

lars82
OneBlade je brutala.
Uzeo sam taj bazični model, a uskoro ću to upgrejdati na Pro.

Meni se još uvijek originalna britvica nije potrošila, a imam još jednu u paketu.

Ja sam isto razmisljao o one bladeu, jel to klasicna britvica ili papa dlaku do kože?

Napokon ga nabavio bila mi je zelja vec neko vrijeme.

Evo i malo evropske kulture stiglo u kucu.
    Jodorowsky i Moebius sa fenomnalnim The Incal.
    I jos jedno izdanje Humanoids-a, Bramble.

AbelKOsMos

jebate. INKAL!! nemoš virovat. ja već neko vrime sebi želim darovat ovo fibra izdanje i inače je uvik jebenih 300 kuna (i baš SAD je neki mini popust!); uvik sam bia ka ono "puno je", zapravo nikad nije bilo "puno", nego mi se bilo lakše tješit time nego s onim realnim "nemam mista ni za olovku u stanu :/"

čak sam i jebene knjige počea čitat na mobitelu. teški sumrak.

uglavnom. 😅 guštaj!! 🏄‍♂️

k
        Jebat ga bilo je vreme i da ga uzmem.
        Sad polako Before i Final Incal, pa Metabarons i ostala dela Jodorowskog.
        Ali polako.
        I mene je ovo englesko izdanje izaslo tako negde oko 30 evri.

7 dana kasnije

Ma koje Vansice i udobnost, Adidas UltraBoost i Nike Epic React Flyknit 2 pojedu ih za doručak, Epic React 2 su toliko dobre da su ih rekli zabraniti maratoncima jer vraćaju povratnu energiju 😁

Evo došle i moje druge. Jesam li ja sada Sony fanboy? 😂

Ja sam htio crne sa crnim džonom i bijelom vans linijom, ali nemrem ih nać broj 46 nigdje.

prayer
            A imam već dvoje sa bjelim dožonom.
            Trebaju mi neke koje ne moram stalno lickat.

Nightyx

https://www.footshop.hr/

Ali mislim da sam uzeo zadnje ili tako nešto. Imam jedne koje mislim vratiti a da su 43 a taj broj mi ne paše pa ako ti odgovara broj javi se. Čak ih prodam po istoj cijeni sa 30% koje sam dobio 🙂