Torgue

Yeah! Redeema se na samom Steam Decku i onda se u inventoryju od Steam profila može vidjet sve. Uglavnom su samo ukrasi za profil (Animated avatar, mini-background, profile background, avatar profile frame… Svi u ovom rozo-plavom neon stilu)

Al isto tako dolazi s par steam deck keyboard designa koji se ne mogu kupit u Points shopu, najdraži mi je Steam Green, koji izgleda kao stari Steam UI

Malo PS1 RPG i HOROR igara

Sve NTSC verzijie.

Konacno prvi deo Dino Crisis-a, Resi 3 meni licno omiljeni, Star Ocean - the second story - i ako stize remake oridjidji je oridjidji, Jade Cocoon - brat i ja kao klinci smo se apsolutno ubijali od ove igre, bas mi je drago sto je legla u kolekciju, Beyond the Beyon - nikad nisam odigrao, deluje zanimljivo kao jako rana "kopija" dragon quest rpg stila i na kraju The Granstream Saga - ovo sam igrao davno , davno….ce ide na potecijalnu prodaju, nije nesto sto bas zelim da zadrzim ali eto stiglo sve zajedno.

I jos jedan dodatak Shin Megami Tensei sekciji.

Ovo je japanska kopija SMT Nocturne III sa limitiranim koverom koja se prodavala samo u Tsutaya shopovima, daleko da je nesto posebno skupa ali izgleda jebeno, morala je doci.

7 dana kasnije

Krećemo danas, taman za upotpuniti vrijeme do izlaska WRC-a 🙂

12 dana kasnije

Danas je dan.

Prvo sa VGP stiglo DEAD CELLS: RETURN TO CASTLEVANIA EDITION - obozavam ovu igru, nisam igrao Castlevania DLC i nisam imao fizicku verziju,

Jebeno odlicni INSCRYPTION RESERVE EDITION - edicija limitirana na 1250 primeraka, dolazi u super pakovanju, za divno cudo sa bookletom <3, jebena igra koju verovatno imam na svakoj platformi.

I naravano SUPAJDAMAN 2 - ovo krecem sutra przit.

Ne kupujem si nikad ništa i imam nula strasti za bilo što materijalno, makar volim gledat vaše police. Ali nekad dobijemo nešto u redakciju

Ovo jučer:

Ovo danas:

Fenix ovo od jučer si ostavi, a ovo od danas pošalji meni da se dijete ima s čim igrati. 🤣

Kao za dijete je, a na kraju će se igrati veliki beban. Što je to drugo uopće; figurice?

Zero moj već ima dualsense u rukama tako da odmah naviknem sve sto treba malome kupovati.

• [deleted]

4 dana kasnije

Civivo Sentinel Strike

Naruceno jos u 8 misecu pa nikako doci pa doslo mislija san da su se zajebali jer nisu naplatili ali su i naplatili tako da nema radosti kako san dobio besplatno nož

Nasao… jel imaju kakvu vrijednost VHS kasete 🤔