Ovo je baš, neki bi rekli, “Brijačeva priča”. Weky će biti oduševljen 😆

Znači naletio sam na neki deal na Temu (nešto kao Aliexpress) za bežičnu mehaničku tipkovnicu za 3€ i naravno kakav sam ja, iako mi ne treba, naručim.

Rok za dostavu je bio jučer, a tipkovnica je stigla danas i kako bi ova priča bila još bolja, kao da nije dovoljno da sam dobio mehaničku tipkovnicu za 3€, Temu mi uplati danas 5€ kao ispriku što nije došlo na vrijeme. Tako da eto, ne da sam kupio mehaničku tipkovnicu za 3€, nego sam na kraju još 2€ u plusu 😆

Tipkovnica sasvim oke i izgleda i radi.

Super story ali da oni daju još para za ispriku, malo mi je suspišn mora da je neka sprdačina. Ili Kao da klinci delaju tam pa neznaju kaj delaju.

Sve u svemu ok, i ta naočigled sranja od proizvoda znaju potrajat. Imam ih dost kaj nakupoval od kineza i radi još sve, skoro.

Brijac

Fenix je tebe trebao poslati da testiraš onu K+ samoposlužnu trgovinu. Tko zna s kolikim bi minusom završili taj dan.

Brijac
    My calculations say your total profit is 5€..

Brijac Haha meni rok bio sutra…dostavili danas 😃

Al za 3 eura top…ja sam uzeo sa brown switcevima..to mi je zlatna sredina zvuk/otpor.

Jedino smo možda shebali..navodno graviraju/zalijepe naše znakovlje ako se napiše kod narudžbe.

I nije bežicna, žična je :p

1 / 2

doctorfreak

E to sam zabrijao, ali nema veze, ako ću ju ikad koristiti bit će za posao na Macbooku pa nije problem kabel uključiti.

E to sam zabrijao

Giphy - Pointing Laughing GIF

Fenix Ide iz Kine ali je daleko brže od alija…meni ova prva narudžba unutar 2 tjedna.

Konstantni tracking…dostavio overseas.

Mada se mnogo piše negativno za temu…kao da prikupljaju podatke…i zbog toga mogu nuditi ovake stvari daleko jeftinije e sad kolko je to istina otom potom…

Na samom početku su novim korisnicima nudili nintendo switcheve po par eura…neki su čak i oled verzije ugrabili…tak da ono…zanimljivo je sve to skupa.

Fenix

Kina klasika, ali nekako je bolja dostava i bolji tracking preko appa. Svašta pišu za njih, ali pišu i za Ali, kome više vjerovati.

Fenix

Meni je izletilo na facebook-u i preko tog linka na facebook-u mi je izbacilo popust, ovako kad sam otišao na app i našao ručno tipkovnicu nije bilo popusta. Nisam siguran traje li i dalje, ali probaj malo guglati Temu pa bi ti trebalo izbaciti neki deal na Instagramu ili Facebooku kako to već ide sa špijuniranjem jer sam čuo da su ljudi tako dobili ponudu kad su čuli od drugih ljudi za tipkovnicu pa išli guglati. Preporuka da ako dobiješ deal da platiš jednokratnom karticom od Revoluta čisto za svaki slučaj radi ovih gluposti što pišu za Temu.

Tipkovnica je MageGee 60% Mechanical Gaming Keyboard pa možeš i to malo proguglati.

Premjestio u novu temu. Naručili neke pizdarijice sinoć pa ćemo vidjet. Inače, žena mi se ne skida s Aliexpressa, barem jednom mjesečno naručuje svašta s njega i zasad je razočarana. Kaže na Aliju bolje cijene i ima više toga

Da ne kažem da mi je bila postavljena UK regija i tamo imaju ogromne popuste i kupone, a kad sam prebacio na HR regiju apsolutno ništa ne prolazi i skuplje je

Upecali i mene jučer, kao neka fora dobiješ 3 stvari gratis i platiš 4 🤷‍♂️

prayer To je čisti marketing…realno kada izbrojiš iznos zapravo to sve i toliko košta…a tebi se lijepo vidi kao free 😃

prayer Ma joj jasno…nisam mislio ništa loše..želio sam ti samo reći da npr neki artikl koji ti je danas 5e…ti vrlo lako može sutra biti 2e.

Za aliexpress ima super aplikacija mislim da se zove alihelper gdje ti za željeni artikl pogleda da li ima jeftiniji seller…i kako se cijena mijenjala kroz određeni period…pa otprilike znaš koliko realno plačaš.

Mada ono…teško je kineze prevarit…oni zarađaju kako god pogledaš.

11 dana kasnije

Na onoj nekoj njihovoj stranici piše "out for delivery" pa onda "special delivery agreement". Što im to znači?

Došlo sve prije par dana, ali tek sam danas stigao otvoriti. Sve je kako piše, iako sam ja zabunom valjda kupio remen za Apple Watch krive veličine. No sve ostalo štima. Kutija u kojoj je došlo sve izgleda kao da su prije u njoj koku švercali 😂