Danas je dan.

Prvo sa VGP stiglo DEAD CELLS: RETURN TO CASTLEVANIA EDITION - obozavam ovu igru, nisam igrao Castlevania DLC i nisam imao fizicku verziju,

Jebeno odlicni INSCRYPTION RESERVE EDITION - edicija limitirana na 1250 primeraka, dolazi u super pakovanju, za divno cudo sa bookletom <3, jebena igra koju verovatno imam na svakoj platformi.

I naravano SUPAJDAMAN 2 - ovo krecem sutra przit.

Ne kupujem si nikad ništa i imam nula strasti za bilo što materijalno, makar volim gledat vaše police. Ali nekad dobijemo nešto u redakciju

Ovo jučer:

Ovo danas:

Fenix ovo od jučer si ostavi, a ovo od danas pošalji meni da se dijete ima s čim igrati. 🤣

Kao za dijete je, a na kraju će se igrati veliki beban. Što je to drugo uopće; figurice?

Zero moj već ima dualsense u rukama tako da odmah naviknem sve sto treba malome kupovati.

• [deleted]

4 dana kasnije

Civivo Sentinel Strike

Naruceno jos u 8 misecu pa nikako doci pa doslo mislija san da su se zajebali jer nisu naplatili ali su i naplatili tako da nema radosti kako san dobio besplatno nož

Nasao… jel imaju kakvu vrijednost VHS kasete 🤔

herc Mankind Divided je dan danas remekdjelo level dizajna.

Prije nekoliko dana moj sin je trenirao ruku za UFCOv powerslap i skrsio mami samsungov tv. Danas sam bil u puli i prođem pored pevexa i uletio sam ko sivonja i sam sam trazio najjeftiniji 4k tv. Bil je ovaj za 1800 kuna na popustu ako imas pevex karticu koju sam napravio na licu mjesta ili samsungov na popustu od 2900 kuna i uzeo sam vaš hejt prema samsungu i kupio joj hisensa. Znam @Tzereen ti bi mi rekao samo sony ili lg ali bitno da nije samsung right? Polako

Nisam ni gledao kolko je velik. :-D morat cu neki drugi stolić stavit mami da ne bi i ovaj letio Ha-Ha-Ha.

Htio sam uzeti nosač ali moram otvorit zid do kamena i napunit sa pravom masom jer trenutno ne drzi kurac.