Što ste zadnje kupili ili dobili?
Kazes hebes luster, bitno da je 4070 unutra
Bar jedna stvar manje da ti padne na glavu kad bude potres.
Lustere bira supruga, moj smisao za dizajn interijera počinje i završava s kućištem računala.
ZigguratVertigo a i odmah mi je dalo da redeemam rewards
Yeah! Redeema se na samom Steam Decku i onda se u inventoryju od Steam profila može vidjet sve. Uglavnom su samo ukrasi za profil (Animated avatar, mini-background, profile background, avatar profile frame… Svi u ovom rozo-plavom neon stilu)
Al isto tako dolazi s par steam deck keyboard designa koji se ne mogu kupit u Points shopu, najdraži mi je Steam Green, koji izgleda kao stari Steam UI
- Uređivano
Malo PS1 RPG i HOROR igara
Sve NTSC verzijie.
Konacno prvi deo Dino Crisis-a, Resi 3 meni licno omiljeni, Star Ocean - the second story - i ako stize remake oridjidji je oridjidji, Jade Cocoon - brat i ja kao klinci smo se apsolutno ubijali od ove igre, bas mi je drago sto je legla u kolekciju, Beyond the Beyon - nikad nisam odigrao, deluje zanimljivo kao jako rana "kopija" dragon quest rpg stila i na kraju The Granstream Saga - ovo sam igrao davno , davno….ce ide na potecijalnu prodaju, nije nesto sto bas zelim da zadrzim ali eto stiglo sve zajedno.
I jos jedan dodatak Shin Megami Tensei sekciji.
Ovo je japanska kopija SMT Nocturne III sa limitiranim koverom koja se prodavala samo u Tsutaya shopovima, daleko da je nesto posebno skupa ali izgleda jebeno, morala je doci.
- Uređivano
Danas je dan.
Prvo sa VGP stiglo DEAD CELLS: RETURN TO CASTLEVANIA EDITION - obozavam ovu igru, nisam igrao Castlevania DLC i nisam imao fizicku verziju,
Jebeno odlicni INSCRYPTION RESERVE EDITION - edicija limitirana na 1250 primeraka, dolazi u super pakovanju, za divno cudo sa bookletom <3, jebena igra koju verovatno imam na svakoj platformi.
I naravano SUPAJDAMAN 2 - ovo krecem sutra przit.
Kao za dijete je, a na kraju će se igrati veliki beban. Što je to drugo uopće; figurice?
Zero moj već ima dualsense u rukama tako da odmah naviknem sve sto treba malome kupovati.