Sterlok

Jesi sada na Rx 6800? Vidim imaju odlicne cijene trenutno za Xfx model, 7800Xt nisu toliko bas ni snažnije a skuplje oko 100-120€

Jesam ima već dosta vremena….

Evo primjera kako DLSS može biti puno lošiji nego FSR

Sterlok

Lijepo je vidjeti da FSR 3.0 napreduje, pogotovo za Rtx 3000 generaciju zaboravljenu sa strane Jacketmana.

Svi korisnici Rtx 3000 serije trebaju nagraditi AMD prelaskom u pekaru kod bake Lise😁

A ti bi mogao kupiti nesto bolje od intel uhd 620 🤷‍♂️

Kad te opale obaveze, djeca i krede, bas me zanima kako ces mijenjat grafe zbog fsra 🤣 e djecace moj dragi

chono

Ideš u offtopic, ponovo procitaj moj zadnji post upucen tebi, hvala🙂

stitrek ovo je forum, mogu raspravljati u bilo kojem topicu o temi topica. Tema je trenutno kupnja nove grafe 😉 ako ti mislis kupovat svaku generaciju, samo daj, iako nemas ni predzadnju

Avatar Frontiers of Pandora FSR 3 FG se na starijim karticama (Gtx 900-1000, Rx 400-500) ukljucuje preko:

Documents ->My Games->AFOP->graphic settings.cfg open with notepad and search for frameGeneration = false and rename it to frameGeneration = true

Vjerovatno je slican postupak i za sve ostale igre sa FSR 3 koje su onemogucile FG za stariji hardware.

Nema UHDa, tugica 😔

Uletio mi je odličan deal pa sam odlučio ne čekati nove Super verzije pogotovo jer se radi o meni najdražoj verziji premium modela Rog Strix:

Taman godišnji od subote pa krenem testirati.

Genesis

Baš sam si rekao da ću se sad smiriti s ovom 4070Ti.

Znači ovako. Od ove serije 30XX sam prošao nekih 6-7 3060Ti, nekoliko 3070 i 3070Ti + ta 3090. Svaki put kad sam ih imao mi je nešto drugo dobro uletilo i uvijek sam nekako prodavao što imam, uzimao drugo i bio u plusu. Na 3090 sam zaradio 150€ i bila mi je nobrainer za prodati jer je žešći overkill za mene. Znači ja nisam pola od tih 24GB VRAMA trošio na najzahtjevnijim igrama, a o potrošnji da ne govorim.

Brijac sve top, samo dvije stvari:

1. Kakav je to ćilim?
            2. 12gb VRAMa 🤣

Smeće od grafičke, trebala bi za te novce imati barem 20 GB vrama, sigurno bi ih sve iskoristio igrajući na 8K rezoluciji.

Brijac javiš dojmove i obavezno privatna poruka ako kroz mjesec dana napraviš novu nadogradnju pa će ti ova biti višak 😁