NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
Jesam ima već dosta vremena….
Sterlok ubisoft je u partnerstvu sa AMDom, aktivnom partnerstvu
Bravo za AMD i Ubisoft.
A ti bi mogao kupiti nesto bolje od intel uhd 620
Kad te opale obaveze, djeca i krede, bas me zanima kako ces mijenjat grafe zbog fsra e djecace moj dragi
Avatar Frontiers of Pandora FSR 3 FG se na starijim karticama (Gtx 900-1000, Rx 400-500) ukljucuje preko:
Documents ->My Games->AFOP->graphic settings.cfg open with notepad and search for frameGeneration = false and rename it to frameGeneration = true
Vjerovatno je slican postupak i za sve ostale igre sa FSR 3 koje su onemogucile FG za stariji hardware.
Nema UHDa, tugica
Evo link za FSR 3 FG mod, sistem instalacije je objasnjen na stranici i sasvim je jednostavan.
Baš sam si rekao da ću se sad smiriti s ovom 4070Ti.
Znači ovako. Od ove serije 30XX sam prošao nekih 6-7 3060Ti, nekoliko 3070 i 3070Ti + ta 3090. Svaki put kad sam ih imao mi je nešto drugo dobro uletilo i uvijek sam nekako prodavao što imam, uzimao drugo i bio u plusu. Na 3090 sam zaradio 150€ i bila mi je nobrainer za prodati jer je žešći overkill za mene. Znači ja nisam pola od tih 24GB VRAMA trošio na najzahtjevnijim igrama, a o potrošnji da ne govorim.
- Uređivano
Smeće od grafičke, trebala bi za te novce imati barem 20 GB vrama, sigurno bi ih sve iskoristio igrajući na 8K rezoluciji.
Brijac javiš dojmove i obavezno privatna poruka ako kroz mjesec dana napraviš novu nadogradnju pa će ti ova biti višak