Deadwalker nema toga na YT
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
chono ja uvijek kažem, nije stvar u hardwareu, nego u trudu oko optimizacije igara. Dok vidim kako se Doom vrti, sve ostalo su loše isprike. I ako može PS5 / Xbox Series X vrtiti igru koja izgleda spektualno, RTX 3070 mora to prožvakati bez ikakvih problema. TLoU Part 1 je baš imao katastrofa optimizaciju na releaseu, kao zapravo i većina PC portova ove godine. Sve se to u međuvremenu sredi jer kako pokazuje Steam hardware survey, većina tržišta su kartice koje imaju 8 GB video memorije ili manje, pucali bi si u koljeno da ne srede izvođenje igre.
Istina, sredi se ali meni se neda čekati dobra volja devova, da li će i kada će srediti ako mogu zaobići problem sa jeftinom karticom koja ima puno vrama i ne razmišljati više o tome. Zato sam to i napravio, briga manje
Naravno da može ako se malo spuste detalji, pricali smo opcenito o Vramu na kraticama i zahtjevnim pojavama u novim AAA igrama
Deadwalker predlazem da implementiras break metodu:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Infinite_loop
Nema smisla, lik tupi jedno te isto bez pokrica.
Jesam ima već dosta vremena….
Sterlok ubisoft je u partnerstvu sa AMDom, aktivnom partnerstvu
Bravo za AMD i Ubisoft.
A ti bi mogao kupiti nesto bolje od intel uhd 620
Kad te opale obaveze, djeca i krede, bas me zanima kako ces mijenjat grafe zbog fsra e djecace moj dragi
Avatar Frontiers of Pandora FSR 3 FG se na starijim karticama (Gtx 900-1000, Rx 400-500) ukljucuje preko:
Documents ->My Games->AFOP->graphic settings.cfg open with notepad and search for frameGeneration = false and rename it to frameGeneration = true
Vjerovatno je slican postupak i za sve ostale igre sa FSR 3 koje su onemogucile FG za stariji hardware.
Nema UHDa, tugica
Evo link za FSR 3 FG mod, sistem instalacije je objasnjen na stranici i sasvim je jednostavan.