Strašno me zanima koji će biti argument kada izađe Super serija

chono ja uvijek kažem, nije stvar u hardwareu, nego u trudu oko optimizacije igara. Dok vidim kako se Doom vrti, sve ostalo su loše isprike. I ako može PS5 / Xbox Series X vrtiti igru koja izgleda spektualno, RTX 3070 mora to prožvakati bez ikakvih problema. TLoU Part 1 je baš imao katastrofa optimizaciju na releaseu, kao zapravo i većina PC portova ove godine. Sve se to u međuvremenu sredi jer kako pokazuje Steam hardware survey, većina tržišta su kartice koje imaju 8 GB video memorije ili manje, pucali bi si u koljeno da ne srede izvođenje igre.

Istina, sredi se ali meni se neda čekati dobra volja devova, da li će i kada će srediti ako mogu zaobići problem sa jeftinom karticom koja ima puno vrama i ne razmišljati više o tome. Zato sam to i napravio, briga manje 😃

Deadwalker

Naravno da može ako se malo spuste detalji, pricali smo opcenito o Vramu na kraticama i zahtjevnim pojavama u novim AAA igrama🙂

Sterlok

Jesi sada na Rx 6800? Vidim imaju odlicne cijene trenutno za Xfx model, 7800Xt nisu toliko bas ni snažnije a skuplje oko 100-120€

Jesam ima već dosta vremena….

Evo primjera kako DLSS može biti puno lošiji nego FSR

Sterlok

Lijepo je vidjeti da FSR 3.0 napreduje, pogotovo za Rtx 3000 generaciju zaboravljenu sa strane Jacketmana.

Svi korisnici Rtx 3000 serije trebaju nagraditi AMD prelaskom u pekaru kod bake Lise😁

A ti bi mogao kupiti nesto bolje od intel uhd 620 🤷‍♂️

Kad te opale obaveze, djeca i krede, bas me zanima kako ces mijenjat grafe zbog fsra 🤣 e djecace moj dragi

chono

Ideš u offtopic, ponovo procitaj moj zadnji post upucen tebi, hvala🙂

stitrek ovo je forum, mogu raspravljati u bilo kojem topicu o temi topica. Tema je trenutno kupnja nove grafe 😉 ako ti mislis kupovat svaku generaciju, samo daj, iako nemas ni predzadnju