fensisuperstar

Pa zato kažem da nema potrebe za time.

PCI je već dugo opcija isključivo za ekipu koja želi pokazat prijateljima da im u kompu stoje dvije grafičke kartice, a ne jedna.

znači taman napišem članak isad moram dodati ovaj komad infa
amd jebem ti mater

Mislim da ću rezervirat odma Asusicu i uzet day one.

Znači dam 3000 odma, 3500 na tri rate i neću osjetit to skoro.

wooddiebone pretpostavio sam cim si spomenuo placanje pola kes pola kartica 😁
    Ali realno takva opcija i meni odgovara. Imam 3 milje spremno odmah sada. Mislis da je moguce tako nesto isposlovat pitajuci direktno?

wooddiebone

onak ispod stola veze i to.

Što si sve spreman napraviti?
      Giphy - close up flirting GIF

Fenix hocu, ali ga necu kupiti 😊 koliko god dobru prezentaciju odradili ili ako stvarno budu imali konkurentan ili bolji high end proizvod, ne vjerujem im. Previse losih iskustava sam imao s njihovim karticama i nekako to ostane u glavi, averzija prema takvom brandu

chono7 ma ja se zajebavam 😃

Ali kako je Fensi napisao u kolumni mislim da se oni mi neće natjecat u tom nekom high endu. Vidit ćemo

chono7
        Ne znam ti niš reći još.
        Da radim još tamo navuko bi ti sigurno nešto.
        Ak niš uzeo bi ja dvije na sebe 🤣
        Pitam.

DarkPunisher ja cu uzimati vani grafu, ali ako je ovo moguce kod nas, why not, lakse za garanciju

ako je razlika 200-300 kuna onda se ne isplati uzimati vani. ako je razlika 100 eura na gore kao sto je bilo meni iako je moja bila rog strix a razlika od 100 eura je bila onaj običan saphire dual cock sranje