GTX 970 apsolutno podržava DX12.. Od serije 660 kreće podrška. S obzirom na tempo izdavanja drivera, podršku, performanse, Nvidia tech i činjenicu da 82% tržišta čini Nvidia onda je po meni izbor više nego lagan.
NVIDIA, AMD i INTEL grafičke kartice
Radi se o vrlo slicnim grafama, nije zanemarivo i 8 Gb vrama na ATI kartici prema samo 3.5 na NVIDI-i jer ne znamo što nose buduće igre u tom pogledu.
Nvidia je bolja što se tiće drivera, ali chocka svoje starije proizvode vrlo brzo, gameworks ionako može tu zaboraviti.
Ja da kupujem sada uzeo bi ATI-ja radi boljeg hardwera na papiru koji pruža veću budućnost.
Naravno da imam para Nvidia 980ti bio bi savršen , ali po meni je R9 390 best buy trenutno.
Nope. Gtx 970 je best buy. ATI ne postoji vec dugi niz godina. Fury serija je promasena i to je cinjenica. Ako ce ulagat u buducnost onda treba kupiti 970, prodati kasnije i onda uzeti Pascal. Sadasnji fury nikako nije ulaganje u buducnost, a to niti nije trazio sudeci po zahtjevima. Driveri cine razliku i tu amd steka.
Nvidiu drže driveri i to je to, imao sam 970 3 mjeseca, (prije toga 660ti 2 godine) i prodao sam je jer mi nije trebala toliko jaka grafa pa sam uzeo r9 280 što je taman za moje potrebe, i iskreno nemam nikakvih problema osim što AMD ima katastrofa podršku s driverima, ja opet ne bi dizao Nvidiu u nebo ali ok... ako se ima više novaca onda neka ide na 970 ali nije da je AMD sada zadnje govno, i dalje oni imaju odlične grafe IMO
Imaju, ali pored Nvidie ja nevidim smisao njihove kupovine. Pogotovo u danasnje vrijeme
Imaju, ali pored Nvidie ja nevidim smisao njihove kupovine. Pogotovo u danasnje vrijemeJeftinije su, radi toga.
Nvidiu drže driveri i to je to, imao sam 970 3 mjeseca, (prije toga 660ti 2 godine) i prodao sam je jer mi nije trebala toliko jaka grafa pa sam uzeo r9 280 što je taman za moje potrebe, i iskreno nemam nikakvih problema osim što AMD ima katastrofa podršku s driverima, ja opet ne bi dizao Nvidiu u nebo ali ok... ako se ima više novaca onda neka ide na 970 ali nije da je AMD sada zadnje govno, i dalje oni imaju odlične grafe IMOČak i s 'lošim' ne first day driverima R9 390 ima identične performanse ko GTX 970, a hardverski gledano radi se o jačoj grafi za istu cijenu.
Vrijeme će pokazati koja će se bolje ponašati u DX12, za sada možemo samo nagađati.
S razlogom...Imaju, ali pored Nvidie ja nevidim smisao njihove kupovine. Pogotovo u danasnje vrijemeJeftinije su, radi toga.
Lik - da sto je zalosno. Teoretski gotovo dva puta jaca grafa ima takve performanse, dok sa 980 nemoze u isti kos. Crimson, pure hair, driveri i dealovi su samo kopija nvidie.
Za ovoga sto je pitao, nemam budget za gtx970
Jel novi Tomb Raider Dx12 igra? Vide li se tu neke razlike u perfomansama..? Odoh malo projutjubat.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nema još DX12 igara. Tek dolaze, a predviđam da će to biti potvrđeno izlaskom nove generacije AMDa i Nvidije
Kakva je Asus gtx 760 DirectCU II OC 2Gb? Isplati li se to sad uzimati za gaming u 2016-oj, pa uraditi upgrade kasnije kad Pascal gpus izadju? Tnx
Kakva je Asus gtx 760 DirectCU II OC 2Gb? Isplati li se to sad uzimati za gaming u 2016-oj, pa uraditi upgrade kasnije kad Pascal gpus izadju? TnxNe.
Odbio sam, iako mi je lik nudio pravo jeftino.. Više naginjem na novijoj 960.Kakva je Asus gtx 760 DirectCU II OC 2Gb? Isplati li se to sad uzimati za gaming u 2016-oj, pa uraditi upgrade kasnije kad Pascal gpus izadju? TnxNe.
rade pricekaj novu generaciju i ustedi lovu, zakaj kupit 2 kartice unutar pol godine
Stize mi ASUS Strix GeForce GTX 980 (STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5) . Sta mogu ocekivat?
Poštara?
Stize mi ASUS Strix GeForce GTX 980 (STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5) . Sta mogu ocekivat?Zavist svih nas? :)
Stize mi ASUS Strix GeForce GTX 980 (STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5) . Sta mogu ocekivat?Sex, drugs and 60 FPS.
Evo jeUsporedba sa GTX 680Prvi test ->Rise of The Tomb Raider na Ultra ne ide ispod 70Fps-a