GTX 970 apsolutno podržava DX12.. Od serije 660 kreće podrška. S obzirom na tempo izdavanja drivera, podršku, performanse, Nvidia tech i činjenicu da 82% tržišta čini Nvidia onda je po meni izbor više nego lagan.

Radi se o vrlo slicnim grafama, nije zanemarivo i 8 Gb vrama na ATI kartici prema samo 3.5 na NVIDI-i jer ne znamo što nose buduće igre u tom pogledu.

Nvidia je bolja što se tiće drivera, ali chocka svoje starije proizvode vrlo brzo, gameworks ionako može tu zaboraviti.

Ja da kupujem sada uzeo bi ATI-ja radi boljeg hardwera na papiru koji pruža veću budućnost.

Naravno da imam para Nvidia 980ti bio bi savršen  , ali po meni je R9 390 best buy trenutno.

Nope. Gtx 970 je best buy. ATI ne postoji vec dugi niz godina. Fury serija je promasena i to je cinjenica. Ako ce ulagat u buducnost onda treba kupiti 970, prodati kasnije i onda uzeti Pascal. Sadasnji fury nikako nije ulaganje u buducnost, a to niti nije trazio sudeci po zahtjevima. Driveri cine razliku i tu amd steka.

Nvidiu drže driveri i to je to, imao sam 970 3 mjeseca, (prije toga 660ti 2 godine) i prodao sam je jer mi nije trebala toliko jaka grafa pa sam uzeo r9 280 što je taman za moje potrebe, i iskreno nemam nikakvih problema osim što AMD ima katastrofa podršku s driverima, ja opet ne bi dizao Nvidiu u nebo ali ok... ako se ima više novaca onda neka ide na 970 ali nije da je AMD sada zadnje govno, i dalje oni imaju odlične grafe IMO

Imaju, ali pored Nvidie ja nevidim smisao njihove kupovine. Pogotovo u danasnje vrijeme

Imaju, ali pored Nvidie ja nevidim smisao njihove kupovine. Pogotovo u danasnje vrijeme
Jeftinije su, radi toga.

Nvidiu drže driveri i to je to, imao sam 970 3 mjeseca, (prije toga 660ti 2 godine) i prodao sam je jer mi nije trebala toliko jaka grafa pa sam uzeo r9 280 što je taman za moje potrebe, i iskreno nemam nikakvih problema osim što AMD ima katastrofa podršku s driverima, ja opet ne bi dizao Nvidiu u nebo ali ok... ako se ima više novaca onda neka ide na 970 ali nije da je AMD sada zadnje govno, i dalje oni imaju odlične grafe IMO
Čak i s 'lošim' ne first day driverima R9 390 ima identične performanse ko GTX 970, a hardverski gledano radi se o jačoj grafi za istu cijenu.

Vrijeme će pokazati koja će se bolje ponašati u DX12, za sada možemo samo nagađati.

Jeftinije su, radi toga.
S razlogom...

Lik - da sto je zalosno. Teoretski gotovo dva puta jaca grafa ima takve performanse, dok sa 980 nemoze u isti kos. Crimson, pure hair, driveri i dealovi su samo kopija nvidie.

Za ovoga sto je pitao, nemam budget za gtx970

Jel novi Tomb Raider Dx12 igra? Vide li se tu neke razlike u perfomansama..? Odoh malo projutjubat.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nema još DX12 igara. Tek dolaze, a predviđam da će to biti potvrđeno izlaskom nove generacije AMDa i Nvidije

4 dana kasnije

Kakva je Asus gtx 760 DirectCU II OC 2Gb? Isplati li se to sad uzimati za gaming u 2016-oj, pa uraditi upgrade kasnije kad Pascal gpus izadju? Tnx

Kakva je Asus gtx 760 DirectCU II OC 2Gb? Isplati li se to sad uzimati za gaming u 2016-oj, pa uraditi upgrade kasnije kad Pascal gpus izadju? Tnx

Ne.

Ne.
Odbio sam, iako mi je lik nudio pravo jeftino.. Više naginjem na novijoj 960.

rade pricekaj novu generaciju i ustedi lovu, zakaj kupit 2 kartice unutar pol godine

12 dana kasnije

Stize mi ASUS Strix GeForce GTX 980 (STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5) . Sta mogu ocekivat?

Poštara?

Stize mi ASUS Strix GeForce GTX 980 (STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5) . Sta mogu ocekivat?
Zavist svih nas? :)

Sex, drugs and 60 FPS.

Evo jeUsporedba sa GTX 680Prvi test ->Rise of The Tomb Raider na Ultra ne ide ispod 70Fps-a