fensisuperstar

Pa sad kad imamo situaciju da je mid-range grafika sposobna gurati apsolutno sve sa gaming strane, a sa strane produktivnosti možeš imati i 15 kartica da rade ono što želiš svaka posebno ili sve isti zadatak, koja je svrha PCIa?

Pa očito ne možeš koristit dvije grafičke u jednoj igri na takav način bez nvlink SLia jer ga inače 3090 ne bi imao. to je vjerojatno za ove perverznjake koji žele dostići još veće rezolucije i onda se kurčit

fensisuperstar

Pa zato kažem da nema potrebe za time.

PCI je već dugo opcija isključivo za ekipu koja želi pokazat prijateljima da im u kompu stoje dvije grafičke kartice, a ne jedna.

znači taman napišem članak isad moram dodati ovaj komad infa
    amd jebem ti mater

Mislim da ću rezervirat odma Asusicu i uzet day one.

Znači dam 3000 odma, 3500 na tri rate i neću osjetit to skoro.

wooddiebone pretpostavio sam cim si spomenuo placanje pola kes pola kartica 😁
      Ali realno takva opcija i meni odgovara. Imam 3 milje spremno odmah sada. Mislis da je moguce tako nesto isposlovat pitajuci direktno?

wooddiebone

onak ispod stola veze i to.

Što si sve spreman napraviti?
        Giphy - close up flirting GIF

Fenix hocu, ali ga necu kupiti 😊 koliko god dobru prezentaciju odradili ili ako stvarno budu imali konkurentan ili bolji high end proizvod, ne vjerujem im. Previse losih iskustava sam imao s njihovim karticama i nekako to ostane u glavi, averzija prema takvom brandu

chono7 ma ja se zajebavam 😃

Ali kako je Fensi napisao u kolumni mislim da se oni mi neće natjecat u tom nekom high endu. Vidit ćemo

chono7
          Ne znam ti niš reći još.
          Da radim još tamo navuko bi ti sigurno nešto.
          Ak niš uzeo bi ja dvije na sebe 🤣
          Pitam.

DarkPunisher ja cu uzimati vani grafu, ali ako je ovo moguce kod nas, why not, lakse za garanciju