Heat kaze komentator dobre vijesti, Turska izjednacila

Marco ce bit strasan igrac

Fenix A je dobra vijest kad smo sad 2 gola od ispadanja. Da vodimo 3:0 onda bi bilo loše. 😃

A mislim do zadnje minute si misliš jel ovi još mogu iznenaditi iz kontre i hoće li naši ikad zabiti taj drugi gol. 23 jebena pokušaja uz toliki posjed (istinabog, pola od toga je išlo u okvir po običaju) i 1 gol. Ajd super za plasman, ali čisto me strah kako će to izgledati s boljim repkama, jer realizacija je stvarno loša.

Zero e da je samo realizacija, a tek bekovi, prošli su Armenci preko Sose samo tako u nekoliko navrata. A i Stanišić je baš pao u formi. Plus, prvenstvo je za 7 mjeseci, svi koji su sada u formi mogu potunuti do tada i obratno.

A neki se mogu i dići. Ok, treba biti i optimist (što nisam ovaj put, i vjerujem da bi već nakon grupne faze mogli pakirati kufere🤣). Što se tiče ždrijeba, jedina želja mi je da izbjegnemo Francusku.

Dobro prolazimo kad smo underdogs, nije dobro kad imamo visoka očekivanja.

10 dana kasnije

Nešto mi poznata grupa. Kao i 2012.

Grupa E i F kvalitetom slabija od većine kvalifikacijskih grupa.

Računam na 3 boda od Albanije, pa onda valjda pobijedimo barem jednu od ove preostale dvije utakmice i uz malo sreće ide se dalje. Samo pozitivno.🤣 Da smo bili prvi u skupini bilo bi lakše, ali eto.

Zero dalje idu najbolja dva i cetri najbolja trećeplasirana…tako da u teoriji bi citri boda morala biti dosta. Ja sam uvjeren poznavajući nasu repku da cemo igrat bolje protiv Talijana i spanjolaca nego protiv Albanije 😂

"onaj trenutak"