Loki ako su sutalo i gvardiol stoperi mogu shvatiti da je erlic na klupi…oni sto nisam mogao shvatiti je kako je vida bio ispred erlica?!

Rekao je Dalić da je igrao jer je protiv Turske nedostajalo agresive i jer inače igra dobro u klubu, ali realno, svima je jasno da više nije za startnu poziciju. Ovo protiv Latvije je bilo ok, ali oni nisu prava momčad na razini RH i ono u drugom poluvremenu je moralo biti rezultatski i bolje. Opet previše petljanja plus stativa Pašalića (koji bi mogao puno dati u budućnosti). Ali čim se vratio Kramarić vjerujem da ćemo u napadu biti konkretniji i da barem on neće komplicirati.

Ajmo u utorak uzeti 3 boda protiv Armenije i otići tamo gdje objektivno i zaslužujemo biti.: )

Kako je prošlu igrao rijekin pasalic? Nervira me ovo koliko je e dalic tvrdoglav

Fenix

Za ono malo minuta odigra je top.

Opet Erlic na klupi, kako mi je tog lika žao

Fenix Kak je Miro rekao, top.

Skoro zabio gol na debiju ali je pogodio stativu.

Ja ovo gledan i nevirujen

Jeli im je netko zabranio da nabacu koju loptu?

Heat kaze komentator dobre vijesti, Turska izjednacila

Marco ce bit strasan igrac

Fenix A je dobra vijest kad smo sad 2 gola od ispadanja. Da vodimo 3:0 onda bi bilo loše. 😃

A mislim do zadnje minute si misliš jel ovi još mogu iznenaditi iz kontre i hoće li naši ikad zabiti taj drugi gol. 23 jebena pokušaja uz toliki posjed (istinabog, pola od toga je išlo u okvir po običaju) i 1 gol. Ajd super za plasman, ali čisto me strah kako će to izgledati s boljim repkama, jer realizacija je stvarno loša.

Zero e da je samo realizacija, a tek bekovi, prošli su Armenci preko Sose samo tako u nekoliko navrata. A i Stanišić je baš pao u formi. Plus, prvenstvo je za 7 mjeseci, svi koji su sada u formi mogu potunuti do tada i obratno.

A neki se mogu i dići. Ok, treba biti i optimist (što nisam ovaj put, i vjerujem da bi već nakon grupne faze mogli pakirati kufere🤣). Što se tiče ždrijeba, jedina želja mi je da izbjegnemo Francusku.

Dobro prolazimo kad smo underdogs, nije dobro kad imamo visoka očekivanja.