Dobro prolazimo kad smo underdogs, nije dobro kad imamo visoka očekivanja.

10 dana kasnije

Nešto mi poznata grupa. Kao i 2012.

Grupa E i F kvalitetom slabija od većine kvalifikacijskih grupa.

Računam na 3 boda od Albanije, pa onda valjda pobijedimo barem jednu od ove preostale dvije utakmice i uz malo sreće ide se dalje. Samo pozitivno.🤣 Da smo bili prvi u skupini bilo bi lakše, ali eto.

Zero dalje idu najbolja dva i cetri najbolja trećeplasirana…tako da u teoriji bi citri boda morala biti dosta. Ja sam uvjeren poznavajući nasu repku da cemo igrat bolje protiv Talijana i spanjolaca nego protiv Albanije 😂

"onaj trenutak"

10 dana kasnije

Aplicirao sam za karte za sve 3 utakmice pa ćemo vidjeti.

2 mjeseci kasnije

Ha-Ha-Ha 🤡🤡🤡

Nisam baš popratio, ali znači, rekao je da će navijat za svoj klub u kojem je najviše igrao i zato je dobio otkaz?

Fenix Pročitaj priopćenje.

Briga me da svaki trenutni živući Hajdukov bivši igrač to javno izjavi. Njihovo pravo je da navijaju za Dinamovog protivnika jer su iskompleksirani.

Ovaj klaun je izbornik u reprezentaciji, ne može si dopuštati takve izjave. Otkaz na mjestu.

Jarni: Betis je moj klub, a u Dinamu nisam igrao

"Pa, nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu", rekao je Jarni u intervjuu za Večernji list.

Takva izjava uznemirila je i zvijezdu Dinama te aktualnog hrvatskog reprezentativca Brunu Petkovića, koji je Jarnija nazvao "klaunom".

"Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, su obični klauni. Slobodno to napišite. Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun", rekao je Petković na konferenciji za medije uoči dvoboja s Betisom.

Koji harakiri, jbt, lol.

buz ja to na njegovom mjestu nebi nikad izjavio, ili bi barem izbjegao odg na pitanje. Skroz glupo je pao. Ali nije li logično da će bilo tko navijat za klub i grad gdje je igrao tri godine, legenda je i super se osjeća tamo

Možda nebi riječ rekao da se opet ne forsira ta bijedna "obitelj", ali samo kad nekima to odgovara. Baš zgodno, obitelj je pokleknula na dva hajdukovca, a "svinjo debela" i slično se tolerira

Tribalo ga se definitivno kaznit dali u ovoj mjeri neznam, ali dovoljno je star da bi trebao znati da na takvoj poziciji u danasnje vrime nemos izjavit takve stvari.

E sad molim gospodu da kazni onog klauna iz Lokomotive koji je takoder neki kurac u HNSu, koji je nedavno izjavio da je hajduku poklonjeno 16 bodova ove sezone…