Zero
To sam, uz jos 4 igre, dobio u PS5 bundlu, zato i idu tako povoljno i zato mi je nemoguće prodat Fifu22 🙁

kauboj Ja sam dobio Moralesa, Ratcheta i Destruction Allstars. Ovo zadnje sam trebao založiti u zalagaonici dok su još nudili 60 kn, apsolutno je (s pravom) nepostojeć interes igrača/kupaca za tim.

kauboj A kaj bi ja trebao rec koji sam dao za death stranding 200kn i to ps4 igru koju nisam ni upalio. A sad ima ps5 poboljšana verzija za stotinjak 😆

Zero
      Imam i to, izuzev Ratcheta. Morales mi je bio vrh i to sam i želio a Destruction se nisam ni potrudio stavit na oglas, znao sam da neće otić ni za 50kn a ovako bar lijepo izgleda na polici.

5 mjeseci kasnije
      2 mjeseci kasnije

Evo stigli jutros

ikral

Predivne konzole.

🎼 🎹 Kako je dobro vidjeti vas opet, stavit u ruke vaše kontrolere 🎵 🎶.

@ikral Kad te nažulja D-pad, vidjet ćeš 😃

Sjetio si me da moj Dreamcast stoji kod staraca i da sam igrao Shenmue dvojku na njemu. Jebena konzola, al realno nema toliko igara po mom guštu, a da nisu izašle i za druge platforme. Vjerojatno je prerana "smrt" još dodatno kumovala tome.

U srijedu stiglo:

God of War: Ragnarok, Tactics Ogre: Reborn, GRID Legends, Mortal Shell

jučer

Trails from Zero

yakuza_stinger A to je vise za kolekciju nego za igranje. Metropolis Street Racer i jos par ekskluziva, drugo me ne zanima. Moram nabavit VMU i Rumble Pack.

ikral trebat će ti VMU. Srećom za sejvanje ne treba onu malu tanku baterijicu. Samo kad ga standalone koristiš. Mislim da imam i jedno i drugo, samo nisam siguran može li se stavit i rumble i vmu na jedan kontroler pošto ima samo jedan slot. Ne sjećam se dal rumble ima na sebi integriran slot. Naravno, postoje kontroli i sa 2 slota, al tko će sad i na to mislit eh

yakuza_stinger Samo ću reći, onaj famozni demo 1 CD koji se dobije s PS1 konzolom i među demoima bude Tombi. Čak se u tom demou može poprilično toga prijeći prije nego završi i to je bila ljubav na prvo igranje

Ovo se izgubilo negdje i nisam vidjela 😭

Tombi, kula world, pa čak i rayman ja neznam zašto ne rade remakeove tih igara, prodavalo bi se ko blesavo.

19 dana kasnije

Sad mogu sejvat 😃

2 mjeseci kasnije

Malo kasnim, al štaš. Igrat će se kad dovršim Y7.

mjesec kasnije

Našao za 10 eura na oglasniku, pa rekoh zašto ne, teško da može biti baš kompletno smeće.

3 mjeseci kasnije

Ventrikularna edicija, buraz. Dojam 3D-a za naslovnu sliku kad je zakreneš, kužiš?