prayer naravno, hahah, jednostavno sam morao

Oduvijek htio imat obje u kolekciji, pa rekoh odgrmit cu 😁😁😁

yakuza_stinger ajme ajme ajme ajme ovo sam igrala svaki dan u maloj sobici od bratica kad sno bili u istri kod strica i bio mi je najkul osoba na svijetu jer je imao svoj mail tv u sobi sto je za to doba bilo necuveno.

yakuza_stinger Znači nema popusta 🤭 Cijene po netu su dosta paprene za očuvani primjerak tih igara.I to troznamenkasti broj u € 😛

oxi Samo ću reći, onaj famozni demo 1 CD koji se dobije s PS1 konzolom i među demoima bude Tombi. Čak se u tom demou može poprilično toga prijeći prije nego završi i to je bila ljubav na prvo igranje. Baš mi je žao što je developer Whoopee Camp otegnuo papke ubrzo nakon dvojke. IP je imao potencijala za još koji nastavak.

4 mjeseci kasnije
      4 mjeseci kasnije

Demons Souls remake. Čekao sam neki dobar deal, 160 kn za novu igru se činio kao takav stoga sam igru i kupio.

120 kn nova zapakirana. Dost ok deal čini mi se. Sad ću i ja moći provjeriti što je zapravo novi strand žanr. Jednom kad/ako nađem vremena pored Elden Ringa.

Zero
        To sam, uz jos 4 igre, dobio u PS5 bundlu, zato i idu tako povoljno i zato mi je nemoguće prodat Fifu22 🙁

kauboj Ja sam dobio Moralesa, Ratcheta i Destruction Allstars. Ovo zadnje sam trebao založiti u zalagaonici dok su još nudili 60 kn, apsolutno je (s pravom) nepostojeć interes igrača/kupaca za tim.

kauboj A kaj bi ja trebao rec koji sam dao za death stranding 200kn i to ps4 igru koju nisam ni upalio. A sad ima ps5 poboljšana verzija za stotinjak 😆

Zero
            Imam i to, izuzev Ratcheta. Morales mi je bio vrh i to sam i želio a Destruction se nisam ni potrudio stavit na oglas, znao sam da neće otić ni za 50kn a ovako bar lijepo izgleda na polici.

5 mjeseci kasnije
            2 mjeseci kasnije

Evo stigli jutros