Demons Souls remake. Čekao sam neki dobar deal, 160 kn za novu igru se činio kao takav stoga sam igru i kupio.
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
kauboj A kaj bi ja trebao rec koji sam dao za death stranding 200kn i to ps4 igru koju nisam ni upalio. A sad ima ps5 poboljšana verzija za stotinjak
- Uređivano
@ikral Kad te nažulja D-pad, vidjet ćeš
Sjetio si me da moj Dreamcast stoji kod staraca i da sam igrao Shenmue dvojku na njemu. Jebena konzola, al realno nema toliko igara po mom guštu, a da nisu izašle i za druge platforme. Vjerojatno je prerana "smrt" još dodatno kumovala tome.
U srijedu stiglo:
God of War: Ragnarok, Tactics Ogre: Reborn, GRID Legends, Mortal Shell
jučer
Trails from Zero
yakuza_stinger A to je vise za kolekciju nego za igranje. Metropolis Street Racer i jos par ekskluziva, drugo me ne zanima. Moram nabavit VMU i Rumble Pack.
ikral trebat će ti VMU. Srećom za sejvanje ne treba onu malu tanku baterijicu. Samo kad ga standalone koristiš. Mislim da imam i jedno i drugo, samo nisam siguran može li se stavit i rumble i vmu na jedan kontroler pošto ima samo jedan slot. Ne sjećam se dal rumble ima na sebi integriran slot. Naravno, postoje kontroli i sa 2 slota, al tko će sad i na to mislit eh
- Uređivano
yakuza_stinger Imam 2 kontrolera sa 2 slota
Ako prodaješ javi se
yakuza_stinger Samo ću reći, onaj famozni demo 1 CD koji se dobije s PS1 konzolom i među demoima bude Tombi. Čak se u tom demou može poprilično toga prijeći prije nego završi i to je bila ljubav na prvo igranje
Ovo se izgubilo negdje i nisam vidjela
Tombi, kula world, pa čak i rayman ja neznam zašto ne rade remakeove tih igara, prodavalo bi se ko blesavo.
- Uređivano