Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
@Tzereen
Isprobao sam sve i svašta, i nabacao se gomilu love na razne satove.
Ne znam koliko ti je planirani budžet. No od 1.5-2k kuna Huawei je siguran best buy, još ako ugrabiš pro verziju, vrh.
Sve preko 2k-5k gledaj samo Garmin! Više su sportski orijentirani satovi, ali tu imaš sve što će ti ikada trebat, pogotovo u višem cijenovnom razredu. I tu im nitko nije ravan, niti blizu.
Na Samsung, Apple i sl. zaboravi, osim ako ih ne želiš puniti još tokom dana, lol. Jer spojiti sluške na te satove , te uz to odraditi nekakav trening/aktivnost.. vjeruj nemaju snage za dnevnu autonomiju, kamoli nešto više.
- Uređivano
Solid_Snake fuck me.
Pošto?
Ovaj remastered mi treba više od vode i sexa.
Uff. Predivan steelbook za Remastered.
- Uređivano
Deadwalker Apple mi sve privlačnije i privlačnije djeluje. Od laptopa do mobitela pa eto i satova.
Inače, zadnje se malo počastilo na Fanaticalu. Za sveukupno 75kn se ulovili Wolfenstein Old Blood, New Order i Prey. Uzeo se i Resident Evil 2 Remake, ovoga puta za PC. I počastio sam se Total War rasprodajom na Steamu pa tako ulovio Rome 2 i Saga: Britannia. Lagano se puni Total War kolekcija. Iako ima tu puno i DLC-a i nastavaka, mislim da će se na narednim popustima loviti dijelovi tog serijala umjesto nekih drugih igara. Kao friku za povijest, jednostavno su prezabavne igre.
Fico ja sam ti totalno u Apple eko sistemu - koristim MacBook za posao, iPhone već x godinama te sada i Apple Watch koji ima hrpu korisnih featurea u sinergiji sa ostalim uređajima (npr. totalna glupost - otključa ti se Macbook automatski kada ga otvoriš, samo zato jer ti je sat na ruci <3). Nisam još jedino kupovao iPad, ne vidim za što bi ga koristio osim da imam ugodnije čitanje dužih blog članaka za posao.
- Uređivano
Deadwalker cura je nedavno isto uzela Series 6 i kaže da je pre zadovoljna. Ja imam Series 5 već godinu i nešto i jedino što sam primjetio kod 6 ti je duže trajanje baterije. Inače i ja i ona smo ti na Apple. Imamo sve od iPad Aira do novog M1 Pro pa čak i Airpods Od kad su ovo uveli sa 14.5 za trackere su mi više u očima porasli. Jest da platiš flagship cijenu svega ali se isplati višestruko.
Svaka vam čast. Meni je to nezamislivo. Grozim se same pomisli na Apple. Za skoro svaki proizvod osim iPada kojem kapa dolje, ali i dalje je preskup.
A pametni sat kojem batka traje 1 dan mi je sačuvajbože. Navikao sam imati ili Gshock koji traje 10 godina, ili na solarno napajanje i navijanje gdje mu ne treba ništa. Prihvatio bih Huawei, Amazfit i Oneplus satove kojima baterija traje 14 dana i napuni se za 20 minuta, a ne ovo mučenje...
Ali ako sam nešto primijetio, to je da su skoro svi koji koriste neki Apple proizvod izuzetno zadovoljni i ne pomišljaju na drugo. Ma ono... Ne znam, uvijek kad vidim Apple temu, imam potrebe pisati, jer rijetko što na svijetu ne volim. Ali Apple, patlidžani i hobotnice su na vrhu. Ok, i licemjerni ljudi.
Ja nisam koristio ništa od Applea 10 godina, još tamo od iPhonea 4. I sad mi je nedavno došla želja uzeti si iPad Air 4 za multimediju i neke korisne aplikacije kojih nema na Androidu. Ukratko, koristim ga i previše te se sad svaki dan pitam zašto toliko dugo nakon iPhonea nisam od njih ništa kupovao. I prvi, a sada i ovaj drugi uređaj su mi najdraži komadi tehnologije koje sam imao, obožavam korisničko iskustvo na njima. Ali da je skupo - jest. Kupio bih si i Apple Pencil 2 za ilustraciju u Procreateu, ali s obzirom na cijenu (1200kn za olovku brate mili) odlučio sam ju ne kupovati sve dok malo dublje ne uđem u 2D, jer mi za pisanje ne treba.
Ovo mi je nekako bio najbolji ponovni ulazak u njihov ekosistem, a hoću li opet uzimati i iPhone, to ću još vidjeti. Moj Xiaomi od 1000kn još uvijek leti nakon 3-4 godine.
50 ojrica, naletilo
Tzereen kod mene je već pitanje navike, iako vjerujem da bi za lovu koju dam Appleu vjerojatno mogao izvući bolji value for money. No ne znam, jednostavno sam zadovoljan s njihovim uređajima - svi imaju jako veliku trajnost, ekosustav je milina kada počneš koristiti više od jednog uređaja i jednostavno rade (jako su pouzdani). Zbilja ne vidim nikakvu potrebu npr. mijenjati mobitel ili laptop, bokte, ova nova M1 serija Macbooka praktički i nema konkurenciju.
- Uređivano
Deadwalker Nisam još jedino kupovao iPad, ne vidim za što bi ga koristio osim da imam ugodnije čitanje dužih blog članaka za posao.
Otvorija sam i počea pisat blog isti trenutak kad sam nabavija MacBook i kad sam vidija koliko je Retina najbolji zaslon IKAD. To je bija jedini razlog. LOL
Deadwalker Ta nesmetana povezanost između njihovih proizvoda je nešto što me jako privlači. Pogotovo kada nadodam Appleovu kontrolu nad predanim podacima koja (naravno, jasno mi je da i Apple skuplja sve i svašta od korisnika) mi daje točno onu lijepu granicu između privatnosti i praktičnosti.
Danas sam baš imao prilike vidjeti malo MacBook Pro u akciji na poslu i stvarno mi se čini kao bomba od stroja.
prayer Ja imam Series 5 već godinu i nešto i jedino što sam primjetio kod 6 ti je duže trajanje baterije.
Evo, najnoviji MacBook može navodno potegnuti do 11h bez punjenja dok se na njemu nešto radi. Nevjerojatna cifra koja ga već samim time čini isplativim, da ne govorim o M1 čipu, dobrom ekranu, dobroj tipkovnici...
Pa šta nije da Zenbook izdrži 12 sati bez problema također? Po speckama čak 17, ali uživo nekih 12.
@Tzereen Pojma nemam, ovdje sam.ti dao heavy usage situaciju gdje se CPU taxa stalno. Da je browsanje u pitanju zna izdržati isto do 12-13h a ako je samo video reprodukcija tj multimedija zna ići čak i do 17h na jednom punjenju. Isto tako uzmi u obzir da taj M1 Macbook Pro ima 2k ekran dok Asus gura 1080p