Zero je dobio price drop u UK, sad je svugdje 22 funte što nije loša cijena.
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
Propustih Big In Japan kad sam mogao drmnut digitaliju za 160 kn jer jbg, bilo je drugih prioriteta, a kad se skupilo para, prošao voz.
No ipak, volio bi Zero imat kao fizikaliju pa mi je to utjeha. 22 funte je više neg prihvatljiva cijena. Malo bum si pronjuškao. Malo po malo ih idem skupit sve, barem lokalizirane Yakuze, a s vremenom i one Japan only kao što je petica na disku, Kenzan, Ishin itd.
Sad sam se nahajpao, lol
Uzeo sam:
Horizon Zero Dawn
Heavy Rain
Beyond Two Souls
Hitman Season 1
i
MGS3 HD za trojku.
Propustih Big In Japan kad sam mogao drmnut digitaliju za 160 kn jer jbg, bilo je drugih prioriteta, a kad se skupilo para, prošao voz.Bit će ti super pothvat onda. Jebote ako goru dostupnost igara za neki tako ipak "veliki" serijal nisam vidio.
No ipak, volio bi Zero imat kao fizikaliju pa mi je to utjeha. 22 funte je više neg prihvatljiva cijena. Malo bum si pronjuškao. Malo po malo ih idem skupit sve, barem lokalizirane Yakuze, a s vremenom i one Japan only kao što je petica na disku, Kenzan, Ishin itd.
Sad sam se nahajpao, lol
Ja sam nakon Zero-a bio jako nabrijan na Yakuze. Pošto mi je PS3 bio stari buco koji je u jako lošem stanju prvo sam išao ubost neku drugu slim/superslim plejku u laži da je super kupnja jer eto imam opet PS3 pa mogu igrat neka stara govna kad me pukne volja iako sam realno ubo radi Yakuza lol.
Preorderao sam odmah Kiwami, ubo na tom Japan sale-u četvorku i peticu, gledam trećeg uopće nema nigdje na storu, onda skužiš da ga ima samo fizički, kažem ajd super ionako takvu kopiju preferiram pa ide lijepo u kolekciju. Pogledaš cijene od te Yakuze 3 na netu malo i skužiš da košta skuplje nego konzola lol. Onda četvorka ima u oba izdanja, al eto bila je super cijena na Big In Japan pa se ubolo digitalno četvorka i petica, a fizički će se lako malo kasnije nabavit za kolekciju. I onda Yakuza 5 naravno ima samo digitalno ili JAP fizička kopija. Ajd napokon tu odlučiš kako ćeš sve pokupovat i progutaš sve te knedle ali problem je ostala dvojka koja se da valjda odigrat preko emulatora, no onda se sjetim da imaju oni Yakuza 1&2 HD remasteri za PS3, koji su naravno samo na japanski i to digitalno.
Izgubiš pola života da kupiš 2 igre, a kolekciju ćeš složit ko hrvatska vladu.
Imam trojku i četvorku fizičku tak da nije bed. Jedino mi je žao što sam promašio jedinicu za PS2 dok je koštala tričavih 50kn. Dvojka je recimo iz nekog razloga postala bolesno skupa barem na eBay-u. PAL verzija jel.
Ima Play Asia još dosta stvari koje nisu sold out. 1 & 2 HD recimo - normalno PS3 izdanje je 43€, a ono žuto THE BEST izdanje samo 15.5€, dok je za Wii U bolesnih 65€. Ove ostale Japan only igre i spin off-ovi su naravno uvijek retail skupi i nikad im očito cijena neće past. Jedino mi je žao što nema prevedena petica na disku nego sam i to osuđen nabavit japansku verziju.
To je sve iz doba kad je SEGA imala očiti kujitis prema prevođenju pa je uvijek trebalo 2, 3 godine da prevedu pojedini nastavak ili ih pola uopće ne prevedu. I onda se čude zašto je godinama popularnost niska. E pa jbg. Sad su očito prepoznali da ima nešto love i na zapadu. Zato se veselim remakeu dvojke a i, ako se ne varam, nekoj kolekciji prošlih 5 Yakuza na PS4. Ali mislim da je to zasad samo rumor.
I znam da ću se izyebat dok se ne popuni kolekcija, ali ne žurim se. Gledat ću kao strvinar ponude i malo po malo krpat rupe.
Btw, Yakuza 3 fizičko izdanje nebi smjela bit skupa. Na njuškalu su se vrtile u rasponu od 80 - 120kn.
Uplašio me member te sam išao provjeriti dostupnost/cijene Yakuze 3 - na njuškalu 120kn, na ebayu 20-tak funti. Lakše mi je...
A gle kad sam ja gledao cijena se toj Yakuzi 3 na njušci vrtila oko 150kn pa dalje, vani su cijene dignute u nebo, oko 30-40 funti loool. Ja sam nakraju ubo za 80kn s njuške ali to je bio jedan od 30 oglasa valjda. S obzirom da sad vani imaš gotovo sve last gen igre za par funti a i na PSN-u često ima vrhunskih dealova za 30-50kn, onda mi je to onako, dost skupo.
Nije baš igra/hardver, ali... close enough
Uglavnom bio sam oduševljen future press-ovim izdanjem TLG-a i kvalitetom izrade, pa nakon gledanja njihove ostale biblioteke, ugledao sam ovo visoko ocijenjeno izdanje Bloodbornea, nešto kao strategy guide, ali baš BAŠ ulaze u analize, što mi se nekako svidjelo. Preko 500 stranica ima beštija
p.s. izvinjavam se na slikama pozadine, bio sam u žurbi, a pošto mi kamera nije baš najbolja, tražio sam izvor svjetlosti.
Preorderah Yakuzu Kiwami konačno
I ja sam napravio preorder Yakuze Kiwami, sad moram još negdje povoljno nabaviti Zero pa mogu krenuti u prelaženje serijala. Računam na to da će remakeati i dvojku.
Zero je dobio price drop u UK, sad je svugdje 22 funte što nije loša cijena.
Malo po malo ih idem skupit sve, barem lokalizirane Yakuze, a s vremenom i one Japan only kao što je petica na disku, Kenzan, Ishin itd.
Preorderao sam odmah Kiwami, ubo na tom Japan sale-u četvorku i peticu, gledam trećeg uopće nema nigdje na storu, onda skužiš da ga ima samo fizički, kažem ajd super ionako takvu kopiju preferiram pa ide lijepo u kolekciju.________________________________________________________________________________________________________
Vraćamo svemir u ravnotežu since 2017.

LET'S DO THIS.
Krajnje je vrijeme da FFA na čelu sa Feniksom izdvoji te silne novce od reklama i sponzora, i da Y.Stingeru i meni plati put na Tokyo Game Show da napravimo intervju sa presvetim Nagoshijem. Za dobrobit ovog communitya. Nećemo uopće pit sake, jest ramene, noćarit po Roppongiju, i kupovati Persona waifue po Akihabari. Yakuza_stinger, možeš ih li nagovoriti?
Eeeee kako bi vrlo rado to što si napisao u spoileru izveo. Uzeli bi kameru i sam bi radili show na showu. Od tih nekih ljepota bi me kliještima morali odvajati Akihabara bi nam bila svetište kao Tibet kod monkova.
Upravo naručio!
https://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-Ferrari-Add-Wheel-Xbox/dp/B005PPOBQE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1503404578&sr=8-1&keywords=thrustmaster%20f1
Nexus jesi žele?
Fallout 4 (STEAM)
Upravo naručio!Damn.
https://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-Ferrari-Add-Wheel-Xbox/dp/B005PPOBQE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1503404578&sr=8-1&keywords=thrustmaster%20f1
Nexus jesi žele?
Moram priznati da jesam
Al skupo je ko vrag.
Pa i nije, prek frenda za 760 kn
Pa i nije, prek frenda za 760 knKako to? Ima li neka akcija ili?
Odlična kupnja, super je ta modularnost kod Thrustmastera.
Ja sam nešto gledao T300 za uzeti, ali skup je i ovako, a još kada na to dodaš pedale i mjenjač, cijena ide u nebesa ufff. Ko novogeneracijska konzola.
Možda kada bi se našli dealovi za crni petak.
Preko firme.
Nier Automata, Uncharted The Lost Legacy i DQ Heroes 2
Nice, moraću i ja kad tad, ne može mi ona biti digitalno, a ostatak fizikalija
Upravo naručio!I ja! Traži od Amazona svoju affiliate proviziju.
Nexus jesi žele?
Kroz tjedan-dva stižu Yakuza Kiwami, Valkyria Chronicles Remastered - Europa Edition i Digimom Story: Cyber Sleuth
Đigimoni su za Vitu?
Digimoni Cyber Sleuth je vrhunska igra, baš odlična alternativa za Pokemone van N konzola. Uživa san u svakoj sekundi provedenoj u toj igri, platinira je, pokupija sve digivolucije i sve izvedenice, pokupija sve legendary Digiće i diga ih na max lvl i provea sate i sate u (katastrofalnin) online ranked matchevima
Dogodine stiže i nastavak Hacker's Memory---
Đigimoni su za Vitu?Ne, PS4 verzija.
Zadnja igra Fallout 4.
Možda sam i Kodak već neznam.
Dobra igra i ništa više od toga.
Fallout New Vegas mi je daleko bolji.
FNV - 9.45/10,Fallout 4 - 8.2/10.
Doduše ja sam prvi puta eliminirao 2 frakcije čim sam ih sreo,pa možda zato.
PlayerUnknown's Battlegrounds
To je već izašlo :(
Jedinicu ću odigrati valjda do kraja godine :(
Izlazi 14.09
Naručene su LEGO Marvel Super Heroes za PS4 i Army of Two: The 40th Day za PS3.
PES 2018