Evo brate, pa prolij još malo mlijeka 🙂

5 dana kasnije

Dio reviewa od jedne stranice:

"Those same elements that made the first one so enjoyable, combine with a better story, better customization systems, better level design and more, make Nioh 2 a confident sequel that stands above the previous game and firmly establishes itself as its own kind of game. No longer should Nioh be compared to other games; those other games should be compared to Nioh 2."

Trenutno 87 ne meti, nije da me briga al je lepo

Frcaju devetke i desetke... Aaaaa, izađi više 🥰😍😍😍

Ja sam tek započeo igrat prvi NIOH a evo već nastavak izlazi za 2 dana.

Momci evo reca je vani

🙂
🙂
1 / 2
Nisam čitao druge rece, ali vidim da sam tu sa ocjenom. Enjoy

Uf sunce im njihovo al' je dobro. Ah kad imam digitaliju sad, pa ne znam da cu ganjat ovaj edišn...

Tuhy Baš me zanima koliko će tebi bit s težinom. Ne znam jel teža od prvog, ali napatio sam se s nekim dijelovima pošteno. I tak i treba, konačno jedna muška prava igra nakon sekire.

Prvi dio je u globalu bio podnošljiv osim onih 2v1 gdje su te pošteno gangbangali ako nisi imao skilla (ili nisi koristio Sloth Talisman hehe).

someone Da, pripremite se na istu torturu. Ne znam jesam ja ostario, ali čini mi se da sam se više patio ovdje. Možda jer nisam grindao niti jednom, pa me sustiglo.

Prvi dan zavrsen, prva regija 100%

🙂
    🙂
    1 / 2
    i cak 67x umro. Moram reci igra je fenomenalna.

Kako je mene onaj prvi konj izdeveto, to nisu istine...sve me sram priznat.

Ma sad već laganije, 3. misija.

Al dobrih pola sata se smrad iživljavao na meni.

Hehe gezuki je bio jebeni izazov na pocetku, ali wheelmonks isus te pa nisu normalni