Tuhy Baš me zanima koliko će tebi bit s težinom. Ne znam jel teža od prvog, ali napatio sam se s nekim dijelovima pošteno. I tak i treba, konačno jedna muška prava igra nakon sekire.

Prvi dio je u globalu bio podnošljiv osim onih 2v1 gdje su te pošteno gangbangali ako nisi imao skilla (ili nisi koristio Sloth Talisman hehe).

someone Da, pripremite se na istu torturu. Ne znam jesam ja ostario, ali čini mi se da sam se više patio ovdje. Možda jer nisam grindao niti jednom, pa me sustiglo.

Prvi dan zavrsen, prva regija 100%

🙂
    🙂
    1 / 2
    i cak 67x umro. Moram reci igra je fenomenalna.

Kako je mene onaj prvi konj izdeveto, to nisu istine...sve me sram priznat.

Ma sad već laganije, 3. misija.

Al dobrih pola sata se smrad iživljavao na meni.

Hehe gezuki je bio jebeni izazov na pocetku, ali wheelmonks isus te pa nisu normalni

elder8472

Tuhy

Ako ste za neki coop, javite se.

Super mi je kad dignem 10 levela i svega po malo, krenem misiju i 1hit-a me fraer.

foggy

Moja preporuka da i staviš HRV jezik jer ima dosta ljudi koji bi sigurno čitali na HRV jeziku 😊

Btw Kakva je priča u igri i gameplay ?

HideooKoojima Ma ja ti derem svoj kanal na tjubu i imam svoj sajt gdje prvenstveno sve radim na ENG, slabo je nas balkanaca i to možda da me ima duplo onda bi stigao sve i prevodit 🙂

Imaš recu na FFa ovdje, da ti ne pišem ponovno što sam tamo rekao 🙂

Ma audio japanski, sub engleski 🙂
              Za coop any time upravo startao main mission i eto ga prva misija iz bete

elder8472 Ajde javi mi PSN id da te dodam pa uskočim da vidiš što je lv 156 manijak na strenght pilulama 😃

Psn Elder8472

🙂
                😆
                1 / 2
                Jucer mi je sovinjak popil zivce buduci igram light armor switchglave/spear build

elder8472 Ja sam switchglaive odradio, digao na 180000 proficiency i sad grindam hatchetse. Genijalno mi je to sa hrpom oružja. I dalje mi je Odachi najbolji, izgleda i da je malo OP

😃
                  😃
                  1 / 2
                  Switchglaive je isto super. Više nisam 156. lv, sad sam 180

Jeste tako se cini da je odachi za sad najbolji izbor.

Jbt al je igra krvava, cini mi se puno teze od sekira. Sad sam ocistio prvu regiju i idemo dalje.
                  Bas mi je fantasicna igra, makar me siluju vecinom 🤣

DarkPunisher Ljepota i je kad te siluju pa im se vratis i prodjes im kroz facu