Lordsi su odigrani, ali se po ničem ne ističu, Surge sam ugasio nakon par sati, ničim me nije privukal. 

NiOh može rame uz rame sa bilo kojom Souls igrom, jedino malo kaska sa lokacijama.

Po n-ti put, ovo je Day 1 za mene, a novi Ninja Gaiden nakon ove igre bi izazvo erektilnu reakciju ??

Demo lokacije su jako jako iste kao u prvom Niohu. To je ujedno i najveća briga uz govno priču što može ostat takvo. Svejedno, sve ostalo je pravi Nioh, i to još bolji.

4 mjeseci kasnije
4 dana kasnije

heben trailer. nadam se japanskom voiceoveru jer nema smisla ovaj engleski u japanskom stimungu.

Upravo sam htjel reć isto.

U prvom dijelu mi japanski glasovi nisu baš legli, al ovi engleski su živa koma.
Nije da ću ovo igrat radi priče, al opet...

u prvom jos donekle ima smisla jer glavni lik nije japanac, kazem donekle

nema nam druge nego japansku verziju naruciti. ako ne bude potvrdjen japanski voiceover, to cu i uciniti
ja jedva cekam ovo

Jedva čekam da naučim Yokai poteze i da im majku milu naravnam s tim istim potezima. Možda da uzmem novi PS4, ovaj mi se nešto pregrijava često, ne znam ni šta ga čeka kad ovo izađe.

maverick Ak me onemogući da igram, naravno da ću kupit još jedan PS4, kakvo je to opće konstatiranje 🙂 Ak izdrži do petarde, onda super, ali ponaša se retardirano u zadnje vrijeme. Nije im PRO baš najbolje kvalitete.

foggy Normalno da nije kad buči ko mlažnjak.Štedili su na kvalitetnijim ventilatorima i pasti.

master_x Čistio sam ga neki dan i smanjio bučanje za duplo. Kada sam palio MHW Iceborne, odma mi se gasio uz 2 pištanja i jedva bi ga upalio. Uspio sam propuhat sve, ali pastu bi svakako još trebalo promjenit. Sada je donekle oke, ali juler mi je na kratko izbacio da je too hot nakon par sati igranja DBZ-a novoga.

Strah me da kad Nioh 2 dođe, da mi se ne desi isto. Stvarno su drljavi i nabijem ih, kud nečujem in game sound bez sluški, još moram strepit hoće radit kak spada...

Ja iman konzolu od day 1 i nikad je nisan otvara niti čistija, al izgleda da ću morat šta prije jer ne čujen svoje misli kolko je glasna. Mislija san gledat po netu i uradi sam, kolko je komplicirano???

munja Kikiller je sjebao konzolu 😃 Nije problem, stvarno je lako, no trebat ćeš Torx T9, ali onaj sa rupicom u sredini, komprimirani zrak za ispuhat komponentu, usisavač. Za detalje možda da otvoriš neki topic pa da ne offtopičarimo ovdje dalje.

Problem su i igre, recimo Bloodstained mi je vrištao tu i tamo, a igru bi i PS2 mogao pokrenut. Problem je što Sony i njegov firmware nisu uopće pametni i umjesto da srede pregrijavanje tako da gase aplikaciju, suspendiraju je ili bilo što, on fino ugasi usred svega i nastane problem gdje moraš repair diska radit, samo je pitanje vremena kada bude corrupted. Nisam toliko aljkav sustav vidio godinama, a testiram software u stvarnom životu.

foggy bacaj taj pro u kantu

valja li cemu novi DBZ? vidio sam da ima dosta rpg elemenata sto je dobro, ali borba mi izgleda lame.

12 dana kasnije

Jbmu thumbnailove i spojlanje bossova! 😠

maverick Tek sad vidim ovo...Ali već sve znaš i sam 🙂

Odlazim i ja iz ovog topica, ne volim ništa saznati novo, čekanje igre i toeto.

maverick valja li cemu novi DBZ? vidio sam da ima dosta rpg elemenata sto je dobro, ali borba mi izgleda lame.

Ne

21 dana kasnije

Daj, jbmu, stavljaj u spoiler kad je boss u thumbnailu.

Već si 3 il 4 bossa odspojlal na taj način.. 😠

mislim da bi trebalo otvoriti temu u kojoj se stavljaju traileri nadolazecih igara jer su mi vec puno puta spojlali igre s ovakvim videima. tamo bi ionako dominirao persona sa svojim objavama

Nakon odigranog ovog zadnjeg dema sam ipak odlucio kupiti igru.
                Prvi boss je bio malo zafrknut jer sam bio samo lvl 11 i nisam koristio burst counter te mi je trebalo samo 10min da ga pobjedim samo haha.
                Nakon tog sam malo isprobao coop i moram reci da sam ugodno iznenaden koliko su popravili coop u odnosu na Nioh. U coop smo pobjedili oba bossa i bilo je zbilja zanimljivo i napeto.
                Ugl igra je dobra te se nadam da ce imat i dobru pricu.
                Stavio bi video al ne zelim nikome spoilati bossa iz twilight misije 🙂

Sorcerer
                  Gle jedinica ima svojih prednosti, ali u globalu dvojka mi je bolja ( to sto smo imali priliku vidjet )
                  U jedinici si bossu skinul 50% zdravlja ukljucil LW i bilo je gotovo. U dvojci boss borba je puno zanimljivija sa dodavanjem yokai shift-a.
                  Al definitivno najveci napredak je u coop modu, nije prelagano a zanimljivo.
                  Jedina stvar koja mi se ne svida je sucelje za kupovanje skillova to mi je u jedinici bilo ljepse.

@Tuhy, samurajski brate. Ne znam koliko si detaljno promatrao ovu igru, ali . . . ja sam sinoć skoro prolio svo "mlijeko" po sebi. Zapravo, sve što sam vidio je Character Creator (LOL) i dva, možda tri (najviše pet) zamaha katanom, ali tip je doslovno napravio jebenu Momiji (u narodu poznatiju kao "Genocidno ždrijelo milijuna nikad začetih Hrvata" (taj Dead or Alive DNA je jednostavno previše napaljen u ovoj igri)) i nonšalantno je krenuo igrati igru. Lica likova u igri izgledaju toliko dobro, da sam impulzivno počeo čitati 'Sjećanja jedne gejše' iz nepoznatih (ili samo sebi poznatih) razloga.

13.3. ću trčati u Sancta Domenicu kao da mi je šesnaest godina i kao da su mi rođendan i Božić sljubljeni na isti dan, a Nioh 2 je moj jedini poklon.

Toliko dobro izgleda.

Evo brate, pa prolij još malo mlijeka 🙂

5 dana kasnije

Dio reviewa od jedne stranice:

"Those same elements that made the first one so enjoyable, combine with a better story, better customization systems, better level design and more, make Nioh 2 a confident sequel that stands above the previous game and firmly establishes itself as its own kind of game. No longer should Nioh be compared to other games; those other games should be compared to Nioh 2."

Trenutno 87 ne meti, nije da me briga al je lepo

Frcaju devetke i desetke... Aaaaa, izađi više 🥰😍😍😍

Ja sam tek započeo igrat prvi NIOH a evo već nastavak izlazi za 2 dana.

Momci evo reca je vani

🙂
                  🙂
                  1 / 2
                  Nisam čitao druge rece, ali vidim da sam tu sa ocjenom. Enjoy

Uf sunce im njihovo al' je dobro. Ah kad imam digitaliju sad, pa ne znam da cu ganjat ovaj edišn...