chono Super, ide definitivno na bolje. Mislim da bi dečki mogli sa sljedećom zakrpom to postaviti na dobru razinu, sad kad su se malo odmorili za blagdane.

Arcer uskoro idu novosti, rekli su da pocetkom 2025. ide roadmap za igru, poput onog plana popravka CP77.

Inace, za sve Steam igrace, ako se igra rusi zbog unreal errora, to je zbog DLSSa sa AMD FGom, ne idu skupa. Ja sam ga maknuo, a igra i dalje na 60fpsa.

chono Vidio sam, sad u Siječnju možemo dobiti drugu iteraciju za A-Life uz QoL prema feedbacku igrača a mislim da će najaviti: DLC, Season Pass (expansion pack), A-Life 2.0 (AI overhaul), Free Roaming (nadam se pri završetku igre, ovo baš treba).

Nakon misije king of the hill dodem u bazu u garbagu i odem na kat. I pocne scena u kojoj je colonel full nevidljiv. Razgovara na radio a radio lebdi u zraku, puska se sama u zraku rastavlja na djelove lol.

chono xbox seris x. I upravo mi se zbugirala igra da ne mogu nastaviti glavnu pricu. Nakon razgovora sa colonelom i richterom bi trebao ici u sawmill i razgovarati sa scarom. I dodem tamo ali ne mogu uci. Pokusam razgovarat sa svim likovima vani i magicno se teleportiram unutra. Ali unutra nema scara uopce i ne mogu vise izaci van. Ovaj bug ima dost ljudi kolko sam vidio, cak i na zadnjem patchu. Rjesenje bi trebalo biti da loadas save prije razgovora sa richterom i lutas zonom dok ne prode emmision. To sam i pokusao jucer , barem 2 sata i nema jebene emmision. Pokusao sam i spavati 5-6 puta pa izaci van i cekat 10 min. Ne da mi se vise. Igra je na 1.13 verziji a ne mogu igrati main story koji je dosta rano u igri. Nista, cekam sljedeci patch a mozda i zaboravim na igru na par mjeseci dok ne izade u punoj verziji. Nikak da naucim da se ovak velke igre ne igraju kad izadu , nego nakon par mjeseci.

• Uređivano

bosscorelli to sam i mislio… zaboravi na tu igru na xbox s, nikada nece biti igriva. Ja sam uredno prosao te misije na PCu, upravo odradujem WPS main mission.

Niti jedan bug sa te strane, osim sto je nestao marker za meet sa Varanom, ali znao sam gdje treba ici, jer sam vec imao meet s njime za pocetak quest linea

chono Steta… dosta je zabavna dok nema bugova i dok me ne gada sa sacmaricom sa 100 metara. Bio sam spreman to ignorirati, ali dzaba ak ne mogu glavnu pricu nastaviti 🤷

bosscorelli to sto imas je gamebreaking bug, nema smisla nastaviti. Bolje utrosi vrijeme na nesto drugo

auuuu, WPS je bas stalker atmosfera, nema dalje od ovog

deathwish u podrumu drugi bug 😅 morao reloadat save da se iznenadenje spawna

Krenula suza… stigao sam doma…

Nema ljepseg osjecaja od toga da izades u Zonu, uspijes se vratiti u bazu, popraviti svu opremu, nabaviti municiju i pripremiti se za novi izlazak, a neznas sto te ceka ni kamo ides.

Evo ga, za mene endgame oruzje

Dobri stari Cordon je predivan

@Fenix evo odlican video koji pokazuje koliko je A-Life u jedinici bio napredniji, ne samo od ovoga u Stalker2 vec u gamingu opcenito. Ako uhvatis vremena pogledaj, jako puno detalja

bosscorelli smija bi se da je situacija oko razvoja bila normalna, ali s obzirom na okolnosti, place mi se kako je ispalo sve na kraju. Nemogu reci da ne uzivam u igri, ali ne valja s obzirom kakva je bila jedinica

chono Boli tebe tuki , ti mos igrat bez game breaking bugova. Ja nemrem , pa od mene imaju jednu zvjezdicu na xboxu. Kad cu moc nastavit igrat, dobit ce 3-4.

Na xboxu cetvrtina igraca je dalo ocjenu 1 igri. To je pun kufer.

bosscorelli opravdano, samo rokaj negativno na ovakve stvari. Preordere danas treba zabraniti zakonom