Arcer imao sam sinoc jedan okrsaj po mraku, vidili su me i poceli pucat. Sakrio sam se iza zida i nista, trazili su me, nisu vidjeli kroz zid i agresivno tjerali naprijed. Stajali su iza svog zaklona i zapucali, kada sam ja zapucao. Jedino me smetalo sto je jedan od njih izgubio interes, napustio zaklon i poceo setat, pa sam ga skinuo. Glup AI u ovom slucaju

@Arcer ne vide vise kroz prepreke, potvrdujem. Bio sam na ovoj lokaciji (iz jedinice), uzeo stash, a ekipa je dosla ispod toga i nije pucala "napamet". Cekali su da sidem, a neki su se popeli kroz taj tunel

Moj trenutni gear zbog hrpe metaka za obje puske

Idem spavat, nemogu vise. Dosao do Wild Islanda, totalno drugacija atmosfera od jedinice. Navukao sam se

• Uređivano

Samo da ne prckaju po gustoci npceva i okrsajima. Ovako kako je sad je sasvim ok. Cak je i vise nego u jedinici zbog open worlda, barem za moj ukus. Ponekad sam mapu jedinice prosao bez ijednog protivnika.

Preporuka svima, trazite stasheve, najvise ce vas uvuci u svijet i istrazivanje. Nema zutih i bijelih govana posvuda da pokazuju put, morate citati i pazljivo gledati.

Naisao sam na svakakve situacije prilikom trazenja. Ispred jedne zgrade me docekao les. Onda su izletila trojica i rekli kako sam ja ubio njihovog frenda i da im treba lova za pogreb. Naravno odbio sam i rijesio svih, te usao u zgradu. U potpunom mraku sam promatrao kako Ward patrola rjesava lonera i copor slijepih pasa.

Kod drugog stasha me napala skupina bandita. Usao sam u neku zgradu, rijesio dvojicu i u tom trenu otvaraju se vrata zgrade i nema nikog. Gledam vrata otvorena i onda su poceli cudni zvukovi… jebeni bloodsucker je otvorio vrata, usao i napao me

Upalio igru jucer prvi put nakon izlaska. Skinuo sve patcheve. Igra je dosta bolja od izlaska, ali AI nije jos na zadovoljavajucoj razini. Igro sam 2 sata i odustao. Neprijatelji nekad usred borbe samnon znaju bez razloga pretrcati na drugu stranu i time mi daju 2-3 sekunde da ih napucavam. Ali jos puno gore od toga je aimbot/wallhack. Napadnem skupinu neprijatelja, ubijem dvojicu, rane me te pobjegnem iza ograde da se healeam. Pucaju na mene kroz ogradu i pogadaju , okej nema beda maknem se jos 15 metara dalje. Bace granatu tocno di sam ja. Maknem se opet. Opaaa , opet granata magicno di sam ja. I kako me mogu sa 50-100 metara gadat precizno sa jebenom sacmaricom ajd u kzurac.

Ovaj mi je uletio kroz vrata

Inace iskljucite combat music, jer onda bude vise jump scareova. Ta glazba bas ubija horor elemente. Inace igra je bas predivna

chono Super, ide definitivno na bolje. Mislim da bi dečki mogli sa sljedećom zakrpom to postaviti na dobru razinu, sad kad su se malo odmorili za blagdane.

Arcer uskoro idu novosti, rekli su da pocetkom 2025. ide roadmap za igru, poput onog plana popravka CP77.

Inace, za sve Steam igrace, ako se igra rusi zbog unreal errora, to je zbog DLSSa sa AMD FGom, ne idu skupa. Ja sam ga maknuo, a igra i dalje na 60fpsa.

chono Vidio sam, sad u Siječnju možemo dobiti drugu iteraciju za A-Life uz QoL prema feedbacku igrača a mislim da će najaviti: DLC, Season Pass (expansion pack), A-Life 2.0 (AI overhaul), Free Roaming (nadam se pri završetku igre, ovo baš treba).

Nakon misije king of the hill dodem u bazu u garbagu i odem na kat. I pocne scena u kojoj je colonel full nevidljiv. Razgovara na radio a radio lebdi u zraku, puska se sama u zraku rastavlja na djelove lol.

chono xbox seris x. I upravo mi se zbugirala igra da ne mogu nastaviti glavnu pricu. Nakon razgovora sa colonelom i richterom bi trebao ici u sawmill i razgovarati sa scarom. I dodem tamo ali ne mogu uci. Pokusam razgovarat sa svim likovima vani i magicno se teleportiram unutra. Ali unutra nema scara uopce i ne mogu vise izaci van. Ovaj bug ima dost ljudi kolko sam vidio, cak i na zadnjem patchu. Rjesenje bi trebalo biti da loadas save prije razgovora sa richterom i lutas zonom dok ne prode emmision. To sam i pokusao jucer , barem 2 sata i nema jebene emmision. Pokusao sam i spavati 5-6 puta pa izaci van i cekat 10 min. Ne da mi se vise. Igra je na 1.13 verziji a ne mogu igrati main story koji je dosta rano u igri. Nista, cekam sljedeci patch a mozda i zaboravim na igru na par mjeseci dok ne izade u punoj verziji. Nikak da naucim da se ovak velke igre ne igraju kad izadu , nego nakon par mjeseci.

• Uređivano

bosscorelli to sam i mislio… zaboravi na tu igru na xbox s, nikada nece biti igriva. Ja sam uredno prosao te misije na PCu, upravo odradujem WPS main mission.

Niti jedan bug sa te strane, osim sto je nestao marker za meet sa Varanom, ali znao sam gdje treba ici, jer sam vec imao meet s njime za pocetak quest linea

chono Steta… dosta je zabavna dok nema bugova i dok me ne gada sa sacmaricom sa 100 metara. Bio sam spreman to ignorirati, ali dzaba ak ne mogu glavnu pricu nastaviti 🤷

bosscorelli to sto imas je gamebreaking bug, nema smisla nastaviti. Bolje utrosi vrijeme na nesto drugo

auuuu, WPS je bas stalker atmosfera, nema dalje od ovog

deathwish u podrumu drugi bug 😅 morao reloadat save da se iznenadenje spawna

Krenula suza… stigao sam doma…