Odmah 5min u igri naletio na divlje svinje, dalje od toga skupina se borila i poginula od 2 bloodsuckera. Performanse drasticno bolje, mozete nastaviti i zavrsiti igru. A Life ce samo biti bolji s vremenom.

Edit: ici ce ovo lagano preko 80h

Zvuci dobro. Mozda i necu cekat godinu dana da krenem igrat hehe

chono Javi dojmove kako je. Npr u selu gdje je bloodsucker u špilji (koji je povezan sa jednim questom) gdje ulaziš kroz kuću, vidio me kroz zemlju i pojavio se indikator borbe. Sad ne budem tjedan dana doma pa neću moći isprobati bolje taj 1.1

chono

chono Da, neke stvari nisu naveli u changelogu direktno. Isto kakav je loot, dal ga ima dosta posvuda i dalje po mapi i u inventoriju palih NPC ili su to isto reducirali.

Dolazi next gen update za prvi Stalker za konzole i PC

chono vidio, dosta dobro izgleda za prvu zakrpu. I dalje je spawn manji ali vjerujem da će srediti s optimizacijom. Jedino mi se čini AI i dalje malo zaglup.

Trebam doc do icarus baze.

Ulaz baze mrtav, bloodsucker trci okolo.

Ostali vojnici se beskonacno spawnaju i oce me ubit XD

Yay, koliko sam fucked, ne mislim 10h igre ispocetka

deathwish koliko su pisali već 5k ispravaka u zakrpama, da ne brojim a A-Life se tek malo dotakli dok AI NPC itd je i dalje totalno broken. Nakon svih ovih zakrpa i budućih koje se dotiču AI itd po meni treba novu igru započeti jer kako god uvijek će se vući dio bugova u trenutnim sejvovima.

Arcer nece, rewrite je u pitanju, zato i je patch bugfixeva od 10gb. Moze ti se jedino dogoditi coruptani sejv, ali ne vuces stare boljke u starom sejvu iako si instalirao svjeze fixeve

skinuo se, pozamasnih 143 GB (WTF).
          imam pitanjce, ne smeta mi igrati s misem, ali volio bih se zavaliti i malo kontrolerom. ima li kakav workaround da mogu Dualsenseom igrati?

7 dana kasnije

Krenem rjesavat hrpu stakora

Onda mi iza leda dodu 2 zombija

Ali stare navike nikad ne umiru, headshot da se nikad vise ne ustanu

I svaka lokacija je bas atmosfericna, random

• Uređivano

chono Još uvijek AI te vidi na kilometre i zna gdje si čak i kroz zidove ili su popravili šta zadnjom zakrpom? Nisam igrao nakon nje.

Ed: Trenutno dok sam na pauzi od dvojke, nadam se prvi mjesec sad stigne kvalitetna zakrpa, peglam GAMMA mod. Na stranu što tu ima 500+ modova i igra vuče na survival+, taj AI je jednostavno "unique" što su napravili u prvom engine. Dark Valley sad mi je trebalo 2h da riješim svu ekipu jer niti jedan NPC ne koristi isti pattern kretanja i svaka tvoja akcija i kretanje ih okrene drugačije pa nikad ne znaš di je tko otišao. Ali sam sretan jer sam sredio Master Stalkera u kampu koji me izmučio do zla boga. Sav trud se isplatio jer sam dobio odličan loot od njega i taj osjećaj pobjede i nagrade je fenomenalan. U dvojki, bar početni nivo što sam igrao sve je nekako meh po tom pitanju, eventualno što sam skužio masa skrivenog HQ loota ima po mapi.

Arcer imao sam sinoc jedan okrsaj po mraku, vidili su me i poceli pucat. Sakrio sam se iza zida i nista, trazili su me, nisu vidjeli kroz zid i agresivno tjerali naprijed. Stajali su iza svog zaklona i zapucali, kada sam ja zapucao. Jedino me smetalo sto je jedan od njih izgubio interes, napustio zaklon i poceo setat, pa sam ga skinuo. Glup AI u ovom slucaju

@Arcer ne vide vise kroz prepreke, potvrdujem. Bio sam na ovoj lokaciji (iz jedinice), uzeo stash, a ekipa je dosla ispod toga i nije pucala "napamet". Cekali su da sidem, a neki su se popeli kroz taj tunel

Moj trenutni gear zbog hrpe metaka za obje puske