- Uređivano
Sretni blagdani Stalkeri, novi patch je stigao i A Life je popravljen!
Edit: kakvi blagdani i kakav godisnji ce ovo biti eeeeeeej
AJMOOOOOOOOO
Sretni blagdani Stalkeri, novi patch je stigao i A Life je popravljen!
Edit: kakvi blagdani i kakav godisnji ce ovo biti eeeeeeej
AJMOOOOOOOOO
Odmah 5min u igri naletio na divlje svinje, dalje od toga skupina se borila i poginula od 2 bloodsuckera. Performanse drasticno bolje, mozete nastaviti i zavrsiti igru. A Life ce samo biti bolji s vremenom.
Edit: ici ce ovo lagano preko 80h
Zvuci dobro. Mozda i necu cekat godinu dana da krenem igrat hehe
@Arcer @Deadwalker evo ga u akciji, nebo i zemlja razlika od ranije
Trebam doc do icarus baze.
Ulaz baze mrtav, bloodsucker trci okolo.
Ostali vojnici se beskonacno spawnaju i oce me ubit XD
Yay, koliko sam fucked, ne mislim 10h igre ispocetka
skinuo se, pozamasnih 143 GB (WTF).
imam pitanjce, ne smeta mi igrati s misem, ali volio bih se zavaliti i malo kontrolerom. ima li kakav workaround da mogu Dualsenseom igrati?
somethingwrong da, igra je prepuna high res tekstura, nabila se velicina igre s time
chono Još uvijek AI te vidi na kilometre i zna gdje si čak i kroz zidove ili su popravili šta zadnjom zakrpom? Nisam igrao nakon nje.
Ed: Trenutno dok sam na pauzi od dvojke, nadam se prvi mjesec sad stigne kvalitetna zakrpa, peglam GAMMA mod. Na stranu što tu ima 500+ modova i igra vuče na survival+, taj AI je jednostavno "unique" što su napravili u prvom engine. Dark Valley sad mi je trebalo 2h da riješim svu ekipu jer niti jedan NPC ne koristi isti pattern kretanja i svaka tvoja akcija i kretanje ih okrene drugačije pa nikad ne znaš di je tko otišao. Ali sam sretan jer sam sredio Master Stalkera u kampu koji me izmučio do zla boga. Sav trud se isplatio jer sam dobio odličan loot od njega i taj osjećaj pobjede i nagrade je fenomenalan. U dvojki, bar početni nivo što sam igrao sve je nekako meh po tom pitanju, eventualno što sam skužio masa skrivenog HQ loota ima po mapi.
Arcer imao sam sinoc jedan okrsaj po mraku, vidili su me i poceli pucat. Sakrio sam se iza zida i nista, trazili su me, nisu vidjeli kroz zid i agresivno tjerali naprijed. Stajali su iza svog zaklona i zapucali, kada sam ja zapucao. Jedino me smetalo sto je jedan od njih izgubio interes, napustio zaklon i poceo setat, pa sam ga skinuo. Glup AI u ovom slucaju