chono vidio, dosta dobro izgleda za prvu zakrpu. I dalje je spawn manji ali vjerujem da će srediti s optimizacijom. Jedino mi se čini AI i dalje malo zaglup.

Trebam doc do icarus baze.

Ulaz baze mrtav, bloodsucker trci okolo.

Ostali vojnici se beskonacno spawnaju i oce me ubit XD

Yay, koliko sam fucked, ne mislim 10h igre ispocetka

deathwish koliko su pisali već 5k ispravaka u zakrpama, da ne brojim a A-Life se tek malo dotakli dok AI NPC itd je i dalje totalno broken. Nakon svih ovih zakrpa i budućih koje se dotiču AI itd po meni treba novu igru započeti jer kako god uvijek će se vući dio bugova u trenutnim sejvovima.

Arcer nece, rewrite je u pitanju, zato i je patch bugfixeva od 10gb. Moze ti se jedino dogoditi coruptani sejv, ali ne vuces stare boljke u starom sejvu iako si instalirao svjeze fixeve

skinuo se, pozamasnih 143 GB (WTF).
      imam pitanjce, ne smeta mi igrati s misem, ali volio bih se zavaliti i malo kontrolerom. ima li kakav workaround da mogu Dualsenseom igrati?

7 dana kasnije

Krenem rjesavat hrpu stakora

Onda mi iza leda dodu 2 zombija

Ali stare navike nikad ne umiru, headshot da se nikad vise ne ustanu

I svaka lokacija je bas atmosfericna, random

• Uređivano

chono Još uvijek AI te vidi na kilometre i zna gdje si čak i kroz zidove ili su popravili šta zadnjom zakrpom? Nisam igrao nakon nje.

Ed: Trenutno dok sam na pauzi od dvojke, nadam se prvi mjesec sad stigne kvalitetna zakrpa, peglam GAMMA mod. Na stranu što tu ima 500+ modova i igra vuče na survival+, taj AI je jednostavno "unique" što su napravili u prvom engine. Dark Valley sad mi je trebalo 2h da riješim svu ekipu jer niti jedan NPC ne koristi isti pattern kretanja i svaka tvoja akcija i kretanje ih okrene drugačije pa nikad ne znaš di je tko otišao. Ali sam sretan jer sam sredio Master Stalkera u kampu koji me izmučio do zla boga. Sav trud se isplatio jer sam dobio odličan loot od njega i taj osjećaj pobjede i nagrade je fenomenalan. U dvojki, bar početni nivo što sam igrao sve je nekako meh po tom pitanju, eventualno što sam skužio masa skrivenog HQ loota ima po mapi.

Arcer imao sam sinoc jedan okrsaj po mraku, vidili su me i poceli pucat. Sakrio sam se iza zida i nista, trazili su me, nisu vidjeli kroz zid i agresivno tjerali naprijed. Stajali su iza svog zaklona i zapucali, kada sam ja zapucao. Jedino me smetalo sto je jedan od njih izgubio interes, napustio zaklon i poceo setat, pa sam ga skinuo. Glup AI u ovom slucaju

@Arcer ne vide vise kroz prepreke, potvrdujem. Bio sam na ovoj lokaciji (iz jedinice), uzeo stash, a ekipa je dosla ispod toga i nije pucala "napamet". Cekali su da sidem, a neki su se popeli kroz taj tunel

Moj trenutni gear zbog hrpe metaka za obje puske

Idem spavat, nemogu vise. Dosao do Wild Islanda, totalno drugacija atmosfera od jedinice. Navukao sam se

• Uređivano

Samo da ne prckaju po gustoci npceva i okrsajima. Ovako kako je sad je sasvim ok. Cak je i vise nego u jedinici zbog open worlda, barem za moj ukus. Ponekad sam mapu jedinice prosao bez ijednog protivnika.

Preporuka svima, trazite stasheve, najvise ce vas uvuci u svijet i istrazivanje. Nema zutih i bijelih govana posvuda da pokazuju put, morate citati i pazljivo gledati.

Naisao sam na svakakve situacije prilikom trazenja. Ispred jedne zgrade me docekao les. Onda su izletila trojica i rekli kako sam ja ubio njihovog frenda i da im treba lova za pogreb. Naravno odbio sam i rijesio svih, te usao u zgradu. U potpunom mraku sam promatrao kako Ward patrola rjesava lonera i copor slijepih pasa.

Kod drugog stasha me napala skupina bandita. Usao sam u neku zgradu, rijesio dvojicu i u tom trenu otvaraju se vrata zgrade i nema nikog. Gledam vrata otvorena i onda su poceli cudni zvukovi… jebeni bloodsucker je otvorio vrata, usao i napao me

Upalio igru jucer prvi put nakon izlaska. Skinuo sve patcheve. Igra je dosta bolja od izlaska, ali AI nije jos na zadovoljavajucoj razini. Igro sam 2 sata i odustao. Neprijatelji nekad usred borbe samnon znaju bez razloga pretrcati na drugu stranu i time mi daju 2-3 sekunde da ih napucavam. Ali jos puno gore od toga je aimbot/wallhack. Napadnem skupinu neprijatelja, ubijem dvojicu, rane me te pobjegnem iza ograde da se healeam. Pucaju na mene kroz ogradu i pogadaju , okej nema beda maknem se jos 15 metara dalje. Bace granatu tocno di sam ja. Maknem se opet. Opaaa , opet granata magicno di sam ja. I kako me mogu sa 50-100 metara gadat precizno sa jebenom sacmaricom ajd u kzurac.

Ovaj mi je uletio kroz vrata

Inace iskljucite combat music, jer onda bude vise jump scareova. Ta glazba bas ubija horor elemente. Inace igra je bas predivna

chono Super, ide definitivno na bolje. Mislim da bi dečki mogli sa sljedećom zakrpom to postaviti na dobru razinu, sad kad su se malo odmorili za blagdane.

Arcer uskoro idu novosti, rekli su da pocetkom 2025. ide roadmap za igru, poput onog plana popravka CP77.

Inace, za sve Steam igrace, ako se igra rusi zbog unreal errora, to je zbog DLSSa sa AMD FGom, ne idu skupa. Ja sam ga maknuo, a igra i dalje na 60fpsa.