chono U prijašnjim nastavcima zgrade i prostorije su većinom bile prazne, samo zidovi i pokoji stol ili stolica. Jedva čekam vidjeti kako to sad izgleda

chono

Koliko god ljudi srali po UE5, ovo izgleda stvarno nevjerojatno dobro pogotovo osvjetljenje i teksture.

Ako želite uzeti(kupiti) preorder bonus možete to ovdje napraviti, cijena je 4.8€.

Možda bi i ja uzeo jer eto nisam aktivirao igru na vrijeme sa ključem koji sam imao.

chono Jesi mislio igrati a? E nećeš 😃

Možda je onaj update od par kilobajta ali otključao mi se ipak kontent Early Bird, preorder bonus stvari.

yap, ovo je Stalker… pobio sam cijelu cetu i naisao na dobru staru lokaciju iz jedinice

chono Mislim da su riješili sada dosta problema sa misijama i da bi mogli krenuti na druge QoL probleme - osim ako se ne fokusiraju na dodatan feedback igrača i tu još izgube vremena. Ne znam dal su šta dirali oko AI (ne a-life) jer je ekipa dummy as f*ck sada.

Arcer je, sjebali su nesto. Lik gleda dalekozorom, dodem ispred njega, zabijem se u njega i tek onda reagira. Ostala ekipa u fightu kada me ne vide, odustane od potrage i ponasa se kao da nista nije bilo. Ovo je losije nego na pocetku

chono Baš ubija imerziju, ajde nemam toliko problem oko spawna al ovo je baš loše postalo. Ništa, danas instaliram GAMMA i pomalo dok ne stigne neka konkretna zakrpa. Custom Anomaly mi nije više tako hardcore.

Arcer totalno. A ponekad radi fluidno i djeluje kao da igras protiv zivih ljudi u multiplayeru. Mislim da dosta toga niti ne navode u patch notesima, rade ispod stola

chono Sigurno, 20gb zakrpa za 4-5 stvari bez da su išta drugo dirali, nije nemoguće ali mala vjerojatnost. Pretpostavljam da ćemo dobiti tamo negdje početkom 2025. tek pravi AI i A-Life. Do tada optimizacije, feedback usera i generalni ispravci.

Arcer vrlo vjerojatno. Ja idem dalje i mogu ti reci da nakon Lesser Zone, sve postaje ljepse i vise lici na stalker.

Edit: moguce ipak, na ovaj nacin funkioniraju zakrpe za UE5

chono Bio sam stigao do smetlišta i količina detalja na mapi je fenomenalna.

Ja još ne vjerujem da su izbacili loot na mutantima. Najprije sam mislio kako ne radim nešto dobro jer se nikako pojaviti neka interakcija, pa sam išao istražiti. Koliko je važan parts od njih ukazuju svi modovi stalkera gdje su iskorišteni u razne svrhe izrade artifekata, zaštite balistike i anomalija do hrane.

Sreća u nesreći, trenutna situacija kakva god je, igrači su dobili pravo glasa i koji se najbitnije sluša. Biti će to top na kraju.

Arcer da, ovo je jedan od boljih responsea devova na upite igraca, prakticki instant odgovaraju i zaista slusaju

Dobra fora 🤣 ali pogle, ima kolizije u cutscenama, ovo je impresivno

Still, impresivno da stavis hrpu junka u cutscenu, testiras i ovako te iznenadi rezultat. Sjecam se RDR2 kada bacis dinamit i lik bez ruke ili noge normalno prica s tobom 🤣

Deadwalker ma kakvi, izasli su vecinom mission based i mem leak patchevi. Prckali su nesto po AIu generalno, nema vise onih glupih spawna iza tebe, ali A Life jos ne radi kako treba

chono ništa, onda čekam dalje. Kada to barem počnu sređivati, planiram novi prelazak da si sada ne otkrijem toga previše.

grom roknuo u vodu i napravio valove

Ah dobro poznati Garbage 😍

Nasao tourist suit! Ovaj ecologist sam morao privremeno nositi, jer sam potrgao proslo

chono Koliko znam, glad i žeđ nemaju velikog utjecaja osim sporije regen. stamine. A spavanje isto ne znam dal je popraćeno nekim posljedicama. Sve mi se čini da su tu negdje na pola - mehanika postoji ali nije završena.

Arcer mislim da su za spavanje ubacili onaj dizzy efekt kao u poppy fields, barem je meni tako bilo.

Inace, A-Life odnosno njegov "offline" dio zakazao u Garbageu, zapravo bolje receno ogledni primjer kako ne radi. Glavna hala iz jedinice je puna bandita, usao unutra svi samo stoje, komunikacija s njima moguca, ali ne rade nista, nema nikakve rutine. Odjednom hrpa stakora doletila, ovi ih pobili i nastavili sa svojim default stajanjem. Bas lose.

Dok primjerice glavni hub u garbageu sasvim druga prica, obavljaju svoje poslove, mijenjaju pozicije, razgovaraju, djeluje zivo i uvjerljivo

chono Garbage sam bio pisao isto da je banana. Čak i moderi koji rade na A-Life modovima su napisali - sve funkcionira osim Garbage, ta mapa je ukleta 😃

Postao sam predobar sa headshotovima

major stutter freeze na trenutak, ali dobar fight sve u svemu

@StarFox_N evo kratki, ali slatki vizualni recap communitya za Stalker 2. Jednostavno predivna igra