S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Uređivano
Upravo mi se updatea Stalker 2 sa 23GB! Wtf?
Ah, 1.0.3 https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/4455844537830474965?l=english
chono Bio sam stigao do smetlišta i količina detalja na mapi je fenomenalna.
Ja još ne vjerujem da su izbacili loot na mutantima. Najprije sam mislio kako ne radim nešto dobro jer se nikako pojaviti neka interakcija, pa sam išao istražiti. Koliko je važan parts od njih ukazuju svi modovi stalkera gdje su iskorišteni u razne svrhe izrade artifekata, zaštite balistike i anomalija do hrane.
Sreća u nesreći, trenutna situacija kakva god je, igrači su dobili pravo glasa i koji se najbitnije sluša. Biti će to top na kraju.
Dobra fora ali pogle, ima kolizije u cutscenama, ovo je impresivno
Još da iam AI-a
U cutscenama?
Ne, općenito
Still, impresivno da stavis hrpu junka u cutscenu, testiras i ovako te iznenadi rezultat. Sjecam se RDR2 kada bacis dinamit i lik bez ruke ili noge normalno prica s tobom
chono vidim da je izašlo već par patcheva, jesu počeli raditi na A Lifeu?
Deadwalker ma kakvi, izasli su vecinom mission based i mem leak patchevi. Prckali su nesto po AIu generalno, nema vise onih glupih spawna iza tebe, ali A Life jos ne radi kako treba
chono ništa, onda čekam dalje. Kada to barem počnu sređivati, planiram novi prelazak da si sada ne otkrijem toga previše.
Ocito se mora i spavati u dvojci
- Uređivano
Arcer mislim da su za spavanje ubacili onaj dizzy efekt kao u poppy fields, barem je meni tako bilo.
Inace, A-Life odnosno njegov "offline" dio zakazao u Garbageu, zapravo bolje receno ogledni primjer kako ne radi. Glavna hala iz jedinice je puna bandita, usao unutra svi samo stoje, komunikacija s njima moguca, ali ne rade nista, nema nikakve rutine. Odjednom hrpa stakora doletila, ovi ih pobili i nastavili sa svojim default stajanjem. Bas lose.
Dok primjerice glavni hub u garbageu sasvim druga prica, obavljaju svoje poslove, mijenjaju pozicije, razgovaraju, djeluje zivo i uvjerljivo
Mod za loot mutanata
https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/389?tab=description
major stutter freeze na trenutak, ali dobar fight sve u svemu
@StarFox_N evo kratki, ali slatki vizualni recap communitya za Stalker 2. Jednostavno predivna igra