chono Arcer to su te stvari koje stalker cine stalkerom i zato zivi sve ove godine. Ja sam u dilemi da stanem i pocnem Indya igrat. Garbage sam prakticki rijesio i napravio backup save filea. Samo… dojma sam da ce se ovo fixat mjesecima, a lako moguce da se nece ni popravit s obzirom na uvjete i UE5
chono @StarFox_N ono kad si me pitao zasto sam zaluden Stalkerom 😁 zbog Zone i A Lifea, samo tada nisam to znao objasniti. Ovakvih stvari nema ni RDR2, a slovi kao najnapredniji open world. Zamisli da imas quest u RDR2 i dodes na lokaciju, a tvoji akteri pobijeni 🤣 to je prvi Stalker, zavrsis quest iz cistog random eventa u Zoni. A pored toga imas random evente oko tebe dok istrazujes svijet, nevezano za questove.
chono Vec isplacena proizvodnja igre, idu DLCovi i Netflix serija https://itc.ua/en/news/s-t-a-l-k-e-r-2-has-already-paid-off-two-dlcs-and-a-series-on-netflix-planned-gsc-owner-maxim-krippa/?fbclid=IwY2xjawHP-yhleHRuA2FlbQIxMQABHQZkJeezU-l0pTWIHDBqMuUdRUVWxFJOaEln8NWYvz855XBgtU-Ni6VZCQ_aem_00O-Cc568V2G3n-gfda0bA
chono Sretni blagdani Stalkeri, novi patch je stigao i A Life je popravljen! https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/525329871842312365?fbclid=PAY2xjawHQvg9leHRuA2FlbQIxMQABpo4cQPLGtbCYVLuL24Ftom5GE1kTEDLuo3xTLOwJEGaDac_hLSMmwkeN8Q_aem_uT70qHKhSnmElAxds4Zu3A Edit: kakvi blagdani i kakav godisnji ce ovo biti eeeeeeej AJMOOOOOOOOO
chono Odmah 5min u igri naletio na divlje svinje, dalje od toga skupina se borila i poginula od 2 bloodsuckera. Performanse drasticno bolje, mozete nastaviti i zavrsiti igru. A Life ce samo biti bolji s vremenom. Edit: ici ce ovo lagano preko 80h
Arcer chono Javi dojmove kako je. Npr u selu gdje je bloodsucker u špilji (koji je povezan sa jednim questom) gdje ulaziš kroz kuću, vidio me kroz zemlju i pojavio se indikator borbe. Sad ne budem tjedan dana doma pa neću moći isprobati bolje taj 1.1
Arcer chono chono Da, neke stvari nisu naveli u changelogu direktno. Isto kakav je loot, dal ga ima dosta posvuda i dalje po mapi i u inventoriju palih NPC ili su to isto reducirali.
Arcer chono vidio, dosta dobro izgleda za prvu zakrpu. I dalje je spawn manji ali vjerujem da će srediti s optimizacijom. Jedino mi se čini AI i dalje malo zaglup.
deathwish Trebam doc do icarus baze. Ulaz baze mrtav, bloodsucker trci okolo. Ostali vojnici se beskonacno spawnaju i oce me ubit XD Yay, koliko sam fucked, ne mislim 10h igre ispocetka
Arcer deathwish koliko su pisali već 5k ispravaka u zakrpama, da ne brojim a A-Life se tek malo dotakli dok AI NPC itd je i dalje totalno broken. Nakon svih ovih zakrpa i budućih koje se dotiču AI itd po meni treba novu igru započeti jer kako god uvijek će se vući dio bugova u trenutnim sejvovima.
chono Arcer nece, rewrite je u pitanju, zato i je patch bugfixeva od 10gb. Moze ti se jedino dogoditi coruptani sejv, ali ne vuces stare boljke u starom sejvu iako si instalirao svjeze fixeve