Dok čekam mogućnost igranja, proletio kroz Skill Upovu recenziju.
Uglavnom, patch 1 mora biti najbolji patch u povijesti svih patcheva ikad da pokrpa sve u igri sto treba pokrpati.
Dok čekam mogućnost igranja, proletio kroz Skill Upovu recenziju.
Uglavnom, patch 1 mora biti najbolji patch u povijesti svih patcheva ikad da pokrpa sve u igri sto treba pokrpati.
solidan pocetak, meni osobno nije WOW efekt al vidjet cemo s vremenom
Posto je situacija sa Ukraijnom takva kakva je nadam se da ce fixat igru sta brze i da ce ljudi kupit.
Da nije, zelio bi im da igra flopa i nikad nedozivi profit, pun mi je k polugotovi CyberPunka,Nomans Sky, SW Jedi itd. itd.
Btw. igra li ko na Xboxu kakva je situacija na konzolama
Zar se sada tehnički drlog pravda sa situacijom u državi u kojoj je igra napravljena?
I tamo neki rat bi trebo biti mjerilo za uspjeh igre?
Boli me k za rat u ukrajini
Pokazuju prijašnje igre kakv bi situacija bila bez rata…
Dakle, ista.
escoban Da nije, zelio bi im da igra flopa i nikad nedozivi profit, pun mi je k polugotovi CyberPunka,Nomans Sky, SW Jedi itd. itd.
Sve što si nabrojao su postale s vremenom i više nego tehnički i sadržajno solidne igre. Ako se netko želi poštedjeti frustracija i ne želi ni igrati neke "beta" verzije, stvar je jednostavna - neće kupiti igru dok se stanje ne popravi. I ovi devovi Stalkera bi sigurno bili zadovoljniji da su igru izbacili u boljem stanju, ali vjerojatno su se rokovi morali ispoštovati.
doktor1 znači da ponoći budem valjda odigrao tutorial lol.
Skinulo igru, nema patcha na PCu, to sto downloadate, to je to. Compiling shaders kao u TLOU2, samo sto traje 3min na samsung 980 ssd.
Rtx 3070, high postavke 1440p, DLSS quality, 65-70fpsa. Nastavljam cim mali zaspe.
Inace ima jedna inovacija, a to je da drzeci tipku za preskakanje cinematica ubrzavate radnju.
Sutra rezem kuciste.
@doktor1 kako znas da je drlog? Odigrao vec?
chono imaš dovoljno vrama? Pitam za frenda.
@doktor1 ne ozbiljno pitam, od kud informacije da je drlog? Preview verzija ili ova danasnja? Neznam sto si tako nadrkan
@Deadwalker neznam sto da ti kazem, necu ni kupovat 5000 seriju