f_i_c_o briatore Meni user score na steam-u gdje točno možeš vidjet kolko je netko dugo igrao igru (barem 15-20h) prije nego je natipkao dojmove, user score na tim recezentskim portalima donekle (ne kažem da svi pišu sranja po tim portalima, ali ovi koji pišu su "najglasniji") . Recenzije od nezavisnih youtubera koji su odigrali igru od a-z isto nisu loš source , ali same metacritic kritike koje su tu i prije nego je igra officially out nikome ne bi trebalo biti "krajnje" mjerilo za to dal igra valja ili ne briatore Ja upravo govorim kako je industrija postala teško govno što si i sam napisao. S ovime s slažem u potpunosti
Fenix Ako je igra stvarno tehnički krš kakav svi koje sam dosad čitao pišu da jest, onda su klauni svi koji su davali više od 6-7. A i to je previše. Tako treba za sve što izađe pola godine prerano
Deadwalker Fenix ako je tehnički krš jedini problem igre, onda super, to se bude sredilo kroz patcheve. Nisam inače stigao do sada nešto gledati recenzije, no eto, igra će se začas otključati pa je stavim na download i javim svoje dojmove.
chono @Fenix jel mozes odvojiti ocjene i metacritic u posebnu temu kao za ostale igre? Da mi koji cemo igrat mozemo komentirat. Thanks
StarFox_N Pročitao sam sažetke/zaključke od nekoliko recenzija. Niže ocjene su uglavnom zbog tehničkih problema a to će se s vremenom riješiti. Biti će ovo jako dobra igra.