S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Uređivano
Ja sam na 37%, 40Mb/s
Edit: 4070ti ne stane u kuciste, osuden sam na 3070
Dok čekam mogućnost igranja, proletio kroz Skill Upovu recenziju.
Uglavnom, patch 1 mora biti najbolji patch u povijesti svih patcheva ikad da pokrpa sve u igri sto treba pokrpati.
solidan pocetak, meni osobno nije WOW efekt al vidjet cemo s vremenom
- Uređivano
Posto je situacija sa Ukraijnom takva kakva je nadam se da ce fixat igru sta brze i da ce ljudi kupit.
Da nije, zelio bi im da igra flopa i nikad nedozivi profit, pun mi je k polugotovi CyberPunka,Nomans Sky, SW Jedi itd. itd.
Btw. igra li ko na Xboxu kakva je situacija na konzolama
- Uređivano
Zar se sada tehnički drlog pravda sa situacijom u državi u kojoj je igra napravljena?
I tamo neki rat bi trebo biti mjerilo za uspjeh igre?
Boli me k za rat u ukrajini
- Uređivano
Pokazuju prijašnje igre kakv bi situacija bila bez rata…
Dakle, ista.
escoban Da nije, zelio bi im da igra flopa i nikad nedozivi profit, pun mi je k polugotovi CyberPunka,Nomans Sky, SW Jedi itd. itd.
Sve što si nabrojao su postale s vremenom i više nego tehnički i sadržajno solidne igre. Ako se netko želi poštedjeti frustracija i ne želi ni igrati neke "beta" verzije, stvar je jednostavna - neće kupiti igru dok se stanje ne popravi. I ovi devovi Stalkera bi sigurno bili zadovoljniji da su igru izbacili u boljem stanju, ali vjerojatno su se rokovi morali ispoštovati.
- Uređivano
doktor1 znači da ponoći budem valjda odigrao tutorial lol.
- Uređivano
Skinulo igru, nema patcha na PCu, to sto downloadate, to je to. Compiling shaders kao u TLOU2, samo sto traje 3min na samsung 980 ssd.
Rtx 3070, high postavke 1440p, DLSS quality, 65-70fpsa. Nastavljam cim mali zaspe.
Inace ima jedna inovacija, a to je da drzeci tipku za preskakanje cinematica ubrzavate radnju.
Sutra rezem kuciste.
@doktor1 kako znas da je drlog? Odigrao vec?